Bergens-rapper på rømmen – HER blir han pågrepet

Politiet pågrep den rømte hip hop-artisten under en konsert i Bergen i natt.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den 22 år gamle rapperen med kallenavn Kamelen, som har vært på rømmen siden i sommer, ble pågrepet av politiet i natt, skriver Bergensavisen.

Politiet arresterte mannen etter at han hadde opptrådt på utestedet Metro, og mange ungdommer ble vitne til pågripelsen.

I videomaterialet øverst i saken, som TV 2 har fått lov til å publisere av plateselskapet NMG/G-Huset, roper ungdommene skjellsord til politiet mens de ser rapperen bli ført bort og inn i politibilen.

Varetektsfengslet

Seks politibiler møtte opp, og rapperen fikk spille igjennom én sang før han ble pågrepet 02.30.

Rapperens manager, Niklas Kleppe, bekrefter pågripelsen til TV 2. Han har ikke snakket med rapperen etter pågripelsen i natt.

– Han tar kontakt med meg når han kan. Jeg har ikke fått bekreftet hva som skjer videre, men han er varetektsfengslet, sier Kleppe til TV 2.

– Ikke slutten for karrieren

Kleppe tror at rapperen vil komme fullt tilbake når han har sonet ferdig.

– Dette er absolutt ikke slutten for karrieren, vi holder koken. Jeg håper han holder det gående, at han får skolert seg litt, trent og slappet av.

Manageren vil ikke kommentere om han har hatt kontakt med rapperen mens han var på rømmen.

Rapperen har blitt dømt for flere tidligere voldsepisoder, og skulle egentlig i varetektsfengsling da han rømte opp på taket av politihuset i sommer.