MUGSHOT: Politiet har gitt ut dette bildet av 23 år gamle Whitney Marie Beall, som ble pågrepet for fyllekjøring etter å ha sendt den fuktige kvelden på Periscope. FOTO: LAKELAND POLICE DEPARTEMENT
MUGSHOT: Politiet har gitt ut dette bildet av 23 år gamle Whitney Marie Beall, som ble pågrepet for fyllekjøring etter å ha sendt den fuktige kvelden på Periscope. FOTO: LAKELAND POLICE DEPARTEMENT

Whitney (23) sendte sin egen fyllekjøring LIVE  

23-åringen sendte hele fylleslaget direkte på den lokale puben med appen Periscope.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det var i helgen at den 23 år gamle Whitney Marie Beall fra Lakeland i Florida bestemte seg for å kjøre hjem i mildt sagt beruset tilstand, melder CNN.

Tidligere på kvelden hadde hun filmet at hun drakk alkohol på en bar i Lakeland, og sendt direktevideo gjennom den populære appen Periscope. Dermed kunne hvem som helst gå inn og følge fylleslaget som utspant seg. 

– Skal kjøre hjem i fylla

I videoen, som politiet har fått tak i, ser man Beall drikke flere drinker, før hun etter hvert tok en dårlig beslutning:

– Jeg skal kjøre hjem i fylla, snøvler hun.

Senere spør hun blant annet til kameraet hvor hun er, og gjentar at hun må komme seg hjem – alt mens hun sitter med en hånd på rattet og mobilen i den andre hånden. 

– 57 personer? Å, herregud, jeg visste ikke at så mange kom til å se på, sier Beall videre i videoen. 

Oppringt av bekymrede seere

Politiet ble oppringt av flere av de minst 57 bekymrede seerne som fulgte fyllekjøringen via Periscope-sendingen, opplyser de i en pressemelding. En betjent logget inn på appen og så sendingen med egne øyne, før de rykket ut og fikk stoppet 23-åringen. 

Politibetjenten som stoppet henne, hevder det oste alkohol av henne, og at hun snøvlet og hadde rødsprengte øyne. Hun ble senere pågrepet for fyllekjøring, etter først å ha nektet å ta promilleprøve på stedet. 

– Har en lysende fremtid

Hennes forsvarer, Lee Cohen, sier til WFLA at 23-åringen nekter straffskyld. 

– Hun er ung og nyutdannet med en lysende fremtid foran seg. Når saken skal opp i retten, kommer jeg til å be om at hun frikjennes. Jeg har nettopp begynt å se på saken, og vil se gjennom alle bevis, opplyser Cohen i en uttalelse.