Kåret til verdens mest sexy kvinne

Game of Thrones-stjerne Emilia Clarke (28) vant Esquires årlige kåring.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

For kun en måned siden ble hun kåret til årets kvinne, og i nå har også Game of Thrones-stjerna Emilia Clarke (28) kåret til verdens mest sexy kvinne av magasinet Esquire.

Vi kjenner henne som den blonde, rakryggede skjønnheten Daenerys Targaryen i fantasyserien Game of Thrones, hvor hun har hatt sitt gjennombrudd. Clarke er en av de mest fremadstormende unge stjernene i verden i dag, og i sommer har hun tatt publikum med storm i Terminator: Genisys.

– Helt uforglemmelig

Esquires kåring ble offentliggjort ved midnatt til tirsdag lokal tid, og Esquire-redaktør Lisa Hintelmann forklarer at de ikke var ett øyeblikk i tvil om at Emilia Clarke var årets utvalgte.

TERMINATOR-TEAMET: Arnold Schwarzenegger og Emilia Clarke. FOTO: MICHAEL SOHN / AP
TERMINATOR-TEAMET: Arnold Schwarzenegger og Emilia Clarke. FOTO: MICHAEL SOHN / AP

– Hun er helt uforglemmelig i Game of Thrones, og hun er førstevalget til Esquires ansatte, venner og familie, sier Hintlemann ifølge Huffington Post.

Søt og tøff, følsom og kald

I et portrettintervju med Emilia, som ble offentliggjort samtidig som kåringen, skriver Equire at Clarke mesterer en balanse mellom ulike roller.

– Hun har en mengde motstridende sider som hun blander sammen: Det søte med det tøffe, følsomhet med kald viljestyrke. Det er noe i disse kontrastene som forklarer sex-appealen hennes også. Hun kan spille dronning og lillesøster, dominant og kompis, skriver magasinet.