Her finner du det billigste utstyret til verktøykassa

Ulike produkt og merker blir ofte priset forskjellig, men prisforskjeller finner man også på helt identiske produkt. Om du sparer penger eller ikke avhenger av hvilken butikk du går i! 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

TV 2 hjelper deg har gjort en prissjekk hos fire landsdekkende butikkjeder – Clas Ohlson, Jernia, Bygger’n og Coop OBS! bygg – for å se hvor du får kjøpt verktøy billigst.

Tre like el-verktøy

Vi har sett på tre like produkter: Batteridrevet drill, kapp- og gjærsag, og laseravstandsmåler fra den samme produsenten. I tillegg til disse produktene har vi også fylt en verktøykasse med det mest nødvendige verktøyet. Produktene som ble valgt til verktøykassen, ble ikke vurdert ut ifra merke eller kvalitet, men bare valgt fordi de var billigst.

El-verktøyet vi så på kom fra merket Bosch. Produktene som ble sjekket ut var: Batteridrill PSR 18 Li-2, kapp og gjærsag PCM 8 S og laseravstandsmåler PLR 15.

Kampanjepris

Coop obs! bygg hadde, på tidspunktet vi gjennomførte prissjekken, en kampanje på kapp- og gjærsagen som var med i sjekken. Prisen var da på 1890,-, mens den ellers er priset til 2498,- hos butikkjeden. Bygger’n var butikken med den nest laveste prisen på akkurat kapp- og gjærsag. Her var prisen 2390,-.

Og det var Coop obs! bygg og Bygger’n som kom ut billigst og nest billigst ut i sjekken på el-verktøy.

Nesten 300 kroner i forskjell

Når det kommer til produktene i verktøykassene, så var det en forskjell på nesten 300 kroner fra den billigste til den dyreste. Bygger’n, som ble den nest billigste på el-verktøy, var den som hadde den dyreste sammenlagtprisen på produktene i verktøykassen. Til sammen fikk vi her enn sluttsum på 640,90,-.

Så både på el-verktøy og produktene til verktøykassen, var det Coop obs! bygg som kom ut billigst.

RESULTATET: Coop OBS! bygg kom best ut av TV 2 hjelper degs test. Foto: TV 2 hjelper deg
RESULTATET: Coop OBS! bygg kom best ut av TV 2 hjelper degs test. Foto: TV 2 hjelper deg