SISTE: Tre personer er drept i angrepet, opplyser israelsk politi. Det er bekreftet at to av de drepte er israelere.

18 busspassasjerer er skadd, seks av dem alvorlig, melder BBC. En antatt palestinsk gjerningsmann er skutt av politiet, opplyser israelske medier. Ifølge Jerusalem Post var det to menn som sto bak angrepet og begge ble tatt hånd om av politiet. Avisen skriver at både kniv og skytevåpen ble brukt i angrepet.

Ti minutter senere på et annet sted i byen kjørte en person i bil inn i en folkemengde på en bussholdeplass, steg ut av bilen og begynte å knivstikke fotgjengere, ifølge Jerusalem Post.

Nyhetsbyrået DPA melder at tre mennesker ble såret, men Jerusalem Post oppgir at fem personer ble såret. Ifølge avisen Haaretz var det én person som ble såret.

Tidligere på morgenen ble en person knivstukket utenfor rådhuset i Ra'anana like nord for Tel Aviv. En 32 år gammel israeler ble knivstukket i halsen og magen, men slapp unna med lettere skader, mens den antatte gjerningsmannen, en 22-åring, skal ha blitt påført moderate skader, skriver Jerusalem Post.

Mandag ble fem israelere knivstukket i Jerusalem, i fire separate angrep. Blant de knivstukne var en 13 år gammel gutt som ble knivstukket mens han satt på en sykkel. Ifølge Haaretz ble alle de angivelige knivstikkerne pågrepet, og de var alle palestinere, skriver avisen. (©NTB/TV 2)

LIK TV 2 Nyhetene PÅ FACEBOOK