Fotballryktene:  – Arsenal jakter nederlandsk stortalent

Og hvem var det  egentlig José Mourinho var i Kiev for å se på? 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Selv om det er drøyt to og en halv måned til det er lov å kjøpe spillere igjen, er det som vanlig full fart på ryktebørsen. Her er tirsdagens ferskeste rykter!

Arsenal følger nøye med på nederlanske Riechedly Bazoer. 19-åringen har tross sin unge alder startet samtlige kamper på midtbanen til storklubben Ajax denne sesongen og blir av sin trener Frank de Boer karakterisert som fremtiden til nederlandsk fotball. 

I Nederland sammenlignes han med Frank Rijkaard og Clarence Seedorf og ifølge The Mirror var The Gunners interessert i å hente ham allerede for tre år siden. Den gang valgte han imidlertid å gå til Ajax.

Speidere fra London-klubben følger nøye med på unggutten og skal være mektig imponert over prestasjonene hans. Bazoer er også nylig tatt  opp i Danny Blinds landslagstropp.  

Vi holder oss i London, nærmere bestemt på Stamford Bridge og hos hardt prøvede Josè Mourinho. «The Special One» ble mandag observert på Olympiastadion i Ukraina og kampen mellom Ukraina og Spania. Chelsea-stjernene Cesar Azpilicueta og  Cesc Fabregas var begge på banen for Spania, men spanske AS meldte mandag kveld på Twitter at Mourinho var der for å sjekke ut Ukrainas Andriy Yarmolenko. 25-åringen har scoret fire seriemål så langt denne sesongen for Dinamo Kiev og han er også ønsket av  Arsenal.   

Carlo Ancelotti ble nevnt da Liverpool skulle finne seg en erstatter for Brendan Rodgers. I et intervju med den italienske avisen Corriere Dello Sport, sier den tidligere Chelsea og Real Madrid-treneren at han ønsker å returnere til Premier League i januar.

 

Newcastle kan bli redningen for Manchester Uniteds uønskede keeper Victor Valdes. Spanjolen er fullstendig ute i kulden på Old Trafford og har fått beskjed om at han er ferdig i klubben. Nå melder Daily Star at Newcastle kan bli neste stopp for 33-åringen, etter at førstekeeper Tim Krul skadet korsbåndet mot Kasakhstan i helgen.

Daily Star melder at Everton og Tottenham kjemper om å sikre seg tjenestene til den japanske playmakeren Keisuke Honda. 29-åringen har slitt med å få spilletid i AC Milan den siste tiden og kan komme til å forlate Italia til fordel for England i januar.