Nå er «norske» Chrissy Teigen gravid!

Supermodellen slapp den store nyheten på Instagram. – Vi er så glade!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den halvt norske supermodellen Christine «Chrissy» Teigen (29) og ektemannen John Legend (36) venter barn. Superstjernen delte den store nyheten med sine Instagram-følgere natt til tirsdag norsk tid. 

– John og jeg er så glade for å kunngjøre at vi er gravide. Som mange av dere vet, har vi prøvd å få en baby en stund nå, skrev superstjernen innledningsvis i innlegget. 

Det var under tv-programmet FABlife i forrige måned at Teigen avslørte at hun og ektemannen hadde problemer med å bli gravide, og at hun i lengre tid hadde gått til fertilitetslege. I programmet fortalte modellen at hun hadde ønsket seg barn i flere år. 

Bildet som ble delt på Instagram natt til tirsdag viser ekteparet som smiler i en sofa. John Legend har hånden sin på Teigens mage. 

– Det har ikke vært lett, men vi fortsatte å prøve. Vi kunne ikke med å vente med å få vårt første barn. Vi er så glade for at det endelig skjer. Takk for all kjærlighet og gode ønsker. Jeg ser frem til all mageklemmingen! skriver hun. 

Også soul-artisten Legend delte det samme bildet på sin Instagram-profil

– Vi er gravide, utbryter han. 

Paret møttes under en musikkvideoinnspilling i 2006. De forlovet seg i 2011, og giftet seg i Italia i 2013

Teigen gjorde seg først bemerket da hun i 2010 stilte lettkledd på forsiden av Sports Illustrated. Hun har siden utmerket seg som en annerledes modell, med kvinnelige former og god humor. Hun elsker å underholde fansen via sosiale medier.