Kjetil Rekdal tror dessverre ikke på seier for Per-Matias Høgmo og Norge mot Italia. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Scanpix
Kjetil Rekdal tror dessverre ikke på seier for Per-Matias Høgmo og Norge mot Italia. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Scanpix

Rekdal tror Norge taper

Kjetil Rekdal er i god oddsform for tida og på tirsdagens oddskupong har han valgt Italia.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
Annonse:

Italia - Norge (EM-kval) H: 1,80 U: 3,15 B: 4,20
Italia er allerede klare for EM, mens Norge må vinne for å gå dit direkte. Norge har andreplassen i gruppa med 19 poeng, mens Kroatia har 17 og er bedre innbyrdes. Det betyr at Norge må få minst samme poengfangst her som det Kroatia får borte mot Malta for å gå direkte til EM.

Italia er ubeseiret på de siste 38 kvalikkampene hjemme (32-6-0) siden Danmark vant her i 1999. Har 5-2-0 på de sju siste, men ingen av seirene har vært med mer enn ett mål. Slo Aserbajdsjan 3-1 borte lørdag og sikret EM-plassen der. Vant begge kampene i september - begge hjemme og begge med 1-0 - mot Bulgaria og Malta.

Norge snudde pessimisme til optimisme med to seire i september. Først 1-0 borte mot Bulgaria så 2-0 hjemme over Kroatia. Slo Malta 2-0 hjemme lørdag. Har vunnet tre av fire bortekamper, men folk husker tapet best: 1-5 for Kroatia. Daniele De Rossi er suspendert, mens Andrea Pirlo og Marco Verratti er begge usikre. Per Ciljan Skjelbred er usikker.

Uavgjort er ikke nok for Norge så dem må kaste alt i angrep mot slutten om ikke kampen allerede er avgjort. 1,80 på Italia er på høyde med markedet for øvrig og spilles.

Spill TV 2 Premier League manager og vinn fete premier!

Dallas Stars - Edmonton Oilers (NHL) H: 1,80 U: 3,75 B: 3,05

Dallas startet sesongen med 3-0-seier over Pittsburg Penguins hjemme før det ble 3-6-tap for Colorado Avalanche borte lørdag. Ledet 3-1 i den kampen og tapte for sjuende gang på rad i Denver. Stars har forsterket laget bra i sommer og er en kandidat for å nå langt i sluttspillet. Oilers har to strake tap i serieinnledninga og når man tar med at laget tapte sine siste to kamper i pre season så sier det litt om formen. Tapte 0-2 for Nashville Predators borte lørdag og 1-3 borte for St. Louis Blues sist torsdag. Stars' hjemmeform i Dallas bør sikre tre poeng her.

Her er Rekdals tirsdagskupong:
Italia - Norge H 1,80
Dallas - Edmonton H 1,80
Totalodds: 3,24

Sjekk alle våre oddstips - nye hver dag!