MÅ HOLDE KJEFT: Daniel Craigs sylskarpe Bond-bemerkninger er ikke populære hos sjefene i Sony. Her er Craig avbildet i februar under en pressedag for Spectre i Roma. FOTO: ANDREW MEDICHINI / AP
MÅ HOLDE KJEFT: Daniel Craigs sylskarpe Bond-bemerkninger er ikke populære hos sjefene i Sony. Her er Craig avbildet i februar under en pressedag for Spectre i Roma. FOTO: ANDREW MEDICHINI / AP

Daniel Craig fikk munnkurv etter James Bond-kritikk

Daniel Craigs (47) sylskarpe kommentarer går ikke upåaktet hen hos Bond-sjefene.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I september ble det klart at Daniel Craig (47) ønsker å gi fra seg rollen som 007-agent James Bond, og at premiereklare Spectre kan bli hans siste film.

Dette har vekket stor internasjonal oppmerksomhet, og mange har spurt stjernen om Bond-rollen. Nå er han lei, og i forrige uke sa han at han heller ville kuttet opp håndleddene enn å spille i én James Bond-film til

– Jeg ville heller knust dette glasset og kuttet opp håndleddene mine. Nei, ikke nå. Ikke i det hele tatt. Jeg er over det for øyeblikket. Vi er ferdige. Alt jeg vil er å gå videre, sa Craig.

Ødelegger for filmen

Nå skal skuespilleren ha fått beskjed om å holde kjeft og slutte å ødelegge for den kommende Bond-filmen, skriver New York Post.

Det er sjefene hans i produksjonsselskapet Sony som skal ha gitt han munnkurv, sier en kilde til avisa.

Årsaken til Craigs store Bond-motvilje skal være den svært tøffe innspillingen av hans fjerde Bond-film, hvor han skadet seg flere ganger.

Blant annet stanget han hodet i dashbordet under en ellevill biljaktscene, og han måtte opereres etter en kne-skade som også skjedde under innspillingen.

De siste ukene har han også måtte spille inn flere scener på nytt på kort varsel – til tross for at premieredatoen er like rundt hjørnet.

Hvem blir arvtakeren?

Craig har tidligere sagt ja til å spille i én film til i tillegg til Casino Royale, Quantum of Solace, Skyfall og Spectre.

Neste film blir den 25. i rekka, og den har arbeidstittelen «Bond 25».

Men nå ser det ut til at rollen vil gå videre til en ny Bond – og Homeland-stjernen Damian Lewis (44) har fått en uoffisiell beskjed om at det blir han

Andre favoritter til rollen er The Wire- og Luther-skuespilleren Idris Elba (43), Inception- og The Dark Knight Rises-stjernen Tom Hardy (38), og Supermann-stjernen Henry Cavill (32).