Samuelsen med ny perle: – Payet er en god mentor

Martin Samuelsen (18) fortsetter med å score vakre mål. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Lørdag vant Norges G18-landslag 2-0 over Latvia i generalprøven før EM-kvaliken. 

Sigurd Haugen scoret Norges første mål like før pause, mens Martin Samuelsen punkterte kampen på overtid med et vakkert frispark.

Se målet i videovinduet øverst!

– Vi fikk frispark veldig nært mål. Jeg ønsket ikke å gå for kraft og valgte å plassere ballen. Hvis den ble for hard ville den gå høyt over. Derfor valgte jeg å chippe den, sier West Ham-spilleren til TV 2.

Lærer av Payet

Frisparkscoringen føyer seg inn i rekken av flotte mål 18-åringen har scoret i løpet av den siste tiden.

Unggutten satt på benken mot Liverpool og nærmer seg nå debuten i Premier League. I mellomtiden plukker han opp et og annet knep på treningsfeltet.

– Jeg har øvd og jeg øver mye på å ta frispark. Ofte tar jeg noen frispark etter trening. Der har jeg en god mentor i Dimitri Payet. Han og jeg står igjen etter trening og øver på slike ting, så jeg har nok plukket opp noe fra ham, fortsetter West Ham-spilleren.

Stemningen er god i West Ham om dagen etter den siste tids sterke resultater. Nylig ble en video der Samuelsen finter lagkamerat Mark Noble på rumpen tvitret av klubben. Angrepet ble avsluttet med en nydelig scoring av Mauro Zarate. Trolig kan publikum vente seg flere lekre detaljer og scoringer i fremtiden.

– Det er det jeg kjent for, så det bør bli det, avslutter 18-åringen.