DELER PRIVATE BILDER MED FANSEN: Jay Z og Beyoncé deler kosebilder på Instagram. Foto: @Beyonce/Instagram og Stella Pictures
DELER PRIVATE BILDER MED FANSEN: Jay Z og Beyoncé deler kosebilder på Instagram. Foto: @Beyonce/Instagram og Stella Pictures

Jay Z og Beyoncé slår tilbake mot alle ryktene med private bilder

Superparet koser seg på romantisk ferie på luksusyacht.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Superstjerneparet Beyoncé Knowles (34) og Jay Z (45) har vært sammen i 13 år, og det er ikke sjelden at de to blir utsatt for rykter om skilsmisse og utroskap. 

Denne høsten har nok en gang skilsmisseryktene tatt seg opp. Det er blant annet magasinet InTouch som har skrevet at Jay Z og Beyoncé kun er sammen for å opprettholde en lykkelig fasade.

Romantisk båttur

En kilde hevder at Jay Z har vært utro i en årrekke, og at Beyoncé har fått nok. Slikt blir det mange spekulasjoner av, og en rekke amerikanske medier skriver nå at ekteskapet er på randen av havari.

Men i en rekke romantiske bilder Beyoncé har delt på Instagram, kan man se at superparet fortsatt flyter godt i stille farvann – ombord på en luksusyacht i solnedgangen.

Det ser ut til at paret er på enda en romantisk tur, etter at de tidligere i høst var på tur i Italia sammen. De er avbildet i en koselig omfavnelse, og Jay Z gir Beyoncé et nuss på siden av hodet.

I flere påfølgende bilder ser vi avslappede bilder av de to, og Jay Z røyker en sigar.

Flytter inn i millionvilla

De to har også nylig inngått en ettårs leieavtale på en millionvilla i Los Angeles, skriver TMZ.

De bestemte seg for å forlate New York fordi de syntes Los Angeles var et bedre sted å la datteren Blue Ivy (3) vokse opp.

Det nye huset har både et enormt innvendig basseng, og et utendørs basseng med fossefall og store parkanlegg.