OMSORG: Den spontane omsorgen den unge studenten gir den psykisk utviklingshemmede mannen rører alle.  FOTO: ONLY IN HAMILTON / FACEBOOK
OMSORG: Den spontane omsorgen den unge studenten gir den psykisk utviklingshemmede mannen rører alle. FOTO: ONLY IN HAMILTON / FACEBOOK

Studenten (21) hylles for det han gjorde for den fremmede på bussen

Da den psykisk utviklingshemmede mannen søkte trøst på bussen, stilte Godfrey Cuotto opp på rørende vis.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Godfrey Cuotto (21) blir hyllet på nettet etter at en medpassasjer postet et bilde av et helt spesielt øyeblikk på Facebook. 

Fremmed tok bilde

«(...) Jeg har lyst til å si takk til fyren som satt ved siden av en psykisk utviklingshemmet mann. Han lot ham holde hånden hans, og fikk ham til å føle seg trygg på en overfylt buss. Det gjør meg så glad å se slikt» skriver personen i innlegget som ble delt av facebookgruppen Only in Hamilton. 

Siden har bildet gått viralt og fått 10.000 delinger og 44.000 likes. Huffington Post Canada sporet opp den unge mannen. Godfrey Coutto er student og jobber i en burritobar på si. Han var på vei hjem denne ettermiddagen, og forteller hva som skjedde.

Holdt rundt ham hele bussturen

– Denne mannen forsøkte å ta hånden min. Først trodde jeg han tullet med meg, men så skjønte jeg at han bare trengte trøst. 

Bussturen tok over 30 minutter. Mannen ved siden av ham holdt ham i hånden. Lente seg mot ham, holdt rundt ham, klemte og kysset ham.

– Jeg synes det var helt greit. Av og til må man sette andres behov før dine egne, sier den unge mannen, som smelter hjerter over hele verden med den ærlige vennligheten. 

Familie takker

Etter bildet gikk viralt, og Godfrey ble identifisert, har familien til den psykisk utviklingshemmede mannen tatt kontakt på Facebook. De takker ham for å ha tatt så fint vare på onkelen deres. De forklarte også at mannen, som heter Robert, har Celebral Parese og er døv. 

Godfrey satt sammen med Robert til Robert skulle av på endestoppet. Han sier han har lært å være snill mot andre av sin mor.

– Jeg er oppdratt av en dronning, sier han til radiokanalen Kiss925.

I didn't know if u can post this but I would liking to say thank you to the guy who was seating beside a special needs...

Posted by Only In Hamilton on 6. oktober 2015