Fotballryktene: – Klopp tror han kan få Lewandowski til Liverpool

Og Barcelona vil ha Manchester United-spiller.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Norges EM-håp lever videre etter scoringer av Alexander Tettey og Alexander Søderlund mot Malta.

Men det er dårlig med rykter rundt de to Alexander'ne i dagens fotballrykter.

I stedet er det noen andre store navn som stjeler overskriftene.

For Jürgen Klopp sikter ikke lavt når han skal finne mannen som skal løse Liverpools spisskrise. For til tross for at Robert Lewandowski valgte å gå ut kontraktstiden sin med Borussia Dortmund, og gå gratis til rivalen Bayern München, tror Klopp at polakken drømmer om å spille under ham igjen. Så dersom Bayern München finner ut at Lewandowski ikke scorer nok – han ligger jo tross alt på under tre mål i snitt per kamp for tiden – så vil Klopp gjøre sitt for å lokke sin tidligere elev til England, skriver Sunday Express.

Klopp skrøt veldig av spillerstallen han hadde arvet etter Brendan Rodgers da han ble presentert som Liverpool-manager på fredag. Blant annet sa han at han hadde en god keeper. Men skal en tro spekulasjonene til Calcio Mercato, så er Simon Mignolet en av dem som kan se frem mot en tilværelse på benken på nyåret. For Klopp skal være på jakt etter en ny keeper, og har lagt sine øyne på to tyske unggutter. Mainz-burvokter Loris Karius er allerede koblet til Aston Villa, mens Bernd Leno fra Bayer Leverkusen er regnet som mannen som trolig overtar etter Manuel Neuer når Bayern München-keeperen gir seg på landslaget.

Og Rodgers trenger ikke forbli arbeidsledig altfor lenge. For nå skriver The Sun at nordiren er høyaktuell som ny Aston Villa-manager dersom Tim Sherwood får sparken. Den tidligere Tottenham-manageren skal ha fått to kamper til å redde jobben sin på. Klarer han ikke det, så er det over og ut for denne gang.

Stemningen står ikke i taket på Old Trafford etter 0-3-tapet for Arsenal. Nå skal assistentmanager Ryan Giggs ha tatt for seg nykommer Memphis Depay og bedt ham få beina ned på jorden. Nederlenderen ble tatt i mot som en superstjerne da han kom fra PSV Eindhoven i sommer, og det gikk rett til hodet på ham. 21-åringen har så langt prestert bedre på Manchesters nattklubber enn han har på banen for Manchester United. Det er kun i Champions League han har vist tegn til storspill så langt, men de kampene går jo i midtuken og da er det ikke like viktig å prestere i baren og på dansegulvet. Giggs har ifølge Sunday People bedt Depay om å skjerpe livsstilen sin og konsentrere seg om å spille fotball fremover.

Og han er ikke den eneste Manchester United-spilleren som sliter med holdningene. For midtbanespilleren Nick Powell skal ha fått beskjed om at han er ferdig i klubben når kontrakten hans går ut til sommeren. 22-åringen har ikke kommet skikkelig tilbake etter en alvorlig kneskade. Planen var at han skulle tilbringe forrige sesong på lån til Leicester for å bygge seg opp igjen. Men The Foxes sendte ham tilbake midt i sesongen fordi Powell verken hadde interesse eller innsats på trening, skriver Sunday People

En som definitivt ikke mangler holdninger er Ander Herrera. Midtbanespilleren er villig til å spille i hvilken som helst posisjon for å spille seg inn i Spanias EM-tropp neste sommer. Men han vet også at den enkleste måten å komme seg inn i troppen til Vicente del Bosque er å spille for en av storklubbene hjemme i Spania. Derfor kommer det ikke som gode nyheter for gjengen på Old Trafford når Tutto Mercato Web nå melder at Barcelona ønsker å hente Herrera når de endelig får lov til å kjøpe spillere igjen i januar.

Det kommer alltid noe godt ut av Evertons yngre avdeling. I årenes løp har spillere som Wayne RooneyRoss BarkleyJohn Stones og Francis Jeffers er alle Everton-produkter. Og nå er det en ny gutt i gaten. For i Leighton Baines' skadefravær, har 19 år gamle Brendan Galloway storspilt på venstrebacken – til tross for at det er som midtstopper han er best. Nå vurderer Manchester United om de skal prøve å hente Galloway som erstatter for skadde Luke Shaw i januar, skriver Daily Mirror.

Arsene Wenger har alltid hatt en svakhet for tekniske unggutter i tenårene. Og nå kan det være han har funnet gull igjen. For Goal Brazil kan fortelle at Arsenal er en av favorittene til å sikre seg det neste store i brasiliansk fotball. 17 år gamle Luis Henrique scoret to mål da han debuterte i toppserien for Botafogo i sommer, og er den Brasil skal bygge laget sitt rundt under U17-VM senere denne måneden. Og så kan han ende opp i Nord-London i løpet av 2016.

Daniele Rugani har ikke sluppet på banen for Juventus denne sesongen. Det har igjen gjort at han har mistet plassen i landslagstroppen til Italia. Nå vil den 21 år gamle midtstopperen bort fra den gamle damen for å få spilletid. Han vil være med til EM neste sommer, og da vet han at en overgang til Arsenal vil øke sjansene hans, skriver Fichajes.

En som kan være borte fra Emirates når Rugani eventuelt ankommer, er David Ospina. Keeperen har innsett at det kan bli dårlig med spilletid resten av sesongen, og ønsker seg bort fra klubben. Tutto Mercato Web skriver at Getafe veldig gjerne vil ha kolombianeren mellom stengene fra januar av.

Chelsea-manager Jose Mourinho fikk vite at han har styrets fulle tillit tidligere i uken. Noe som oversatt fra fotballspråk betyr at han nå har et par kamper til å snu skuten, hvis ikke bærer det på hodet ut av Stamford Bridge. Nå kan også Daily Mirror fortelle at Chelsea-ledelsen vurderer Atletico Madrid-trener Diego Simeone som erstatter for «The Grumpy One».

Sam Allardyce skal nå redde Sunderlands plass i Premier League. Og «Big Sam» kan se ut til å ha planer om å hente inn noen karer han stoler på for å klare det. Kevin Nolan står uten klubb for tiden, og det er ingen hemmelighet at 33-åringen er en av Allardyces favorittspillere. Han hentet Nolan  til West Ham, og ga ham kapteinsbindet. Nå vil han hente ham igjen. The Telegraph skriver i hvert fall at Allardyce vil tilby Nolan en kontrakt så fort som mulig.

Men det er ikke den eneste kjenningen han vil hente nordover. For Daily Star skriver at Allardyce vil hente James Tomkins for å tette igjen Sunderlands forsvar. Ingen har sluppet inn flere mål i Premier League enn The Black Cats denne sesongen, og Allardyce vil prioritere å stoppe scoringsflommen i mot. I tillegg ble Morgan Amalfitano sendt på dør av West Ham-manager Slaven Bilic denne uken. Franskmannen fikk mye tillit da Allardyce var manager for The Hammers, men under Bilic var han uønsket.