BRANN: To personer ble hentet ut av en brennende bolig på Botilrud i Hønefoss natt til søndag. FOTO: OLE EDVIN TANGEN / TIPS@TV2.NO
BRANN: To personer ble hentet ut av en brennende bolig på Botilrud i Hønefoss natt til søndag. FOTO: OLE EDVIN TANGEN / TIPS@TV2.NO

To personer omkom i boligbrann ved Hønefoss

To personer ble hentet ut av røykdykkere da et bolighus brant på Botilrud utenfor Hønefoss. Begge er bekreftet omkommet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Politiet og brannvesen fikk ved 00.30-tiden søndag melding om at det brant i et bolighus ved Botilrud, rett utenfor Hønefoss.

– Huset var overtent da nødetatene kom til stedet. To personer befant seg i huset, disse to ble hentet ut, sier operasjonsleder i Nordre Buskerud politidistrikt Jarle Hopperstad til TV 2. 

En av personene, en kvinne, ble raskt bekreftet omkommet. Det ble lenge drevet livreddende arbeid på den andre personen, en mann, men livet sto ikke til å redde. Like over klokken 01.30 ble også han bekreftet omkommet.

Begge de to er i 60-årene og fra Hønefoss. 

Ifølge en person på stedet som TV 2 har snakket med var det en rekke ambulanser på stedet kort tid etter at meldingen om brannen kom. To ambulansehelikoptre landet også på et jorde like i nærheten av huset.

Politiet sier det er for tidlig å si noe om årsaken til brannen.