Zucca-dobbel ordnet seier for Rangers

New York Rangers står med full pott etter to kamper i NHL. Fredag kunne laget takke en formsterk nordmann for at det ble 4-2-seier over Columbus Blue Jackets.

FEIRING: Her feirer New York Rangers' Mats Zuccarello Aasen sammen med lagkameratene. FOTO: JAY LAPRETE / AP

Mats Zuccarello Aasen fortalte til TV 2 før sesongstart at han ønsker å bli farligere foran motstanderens mål denne sesongen.

Og mot Columbus Blue Jackets fikk han vist at han er på rett vei.

Se TV 2s dokumentar om Mats Zuccarello Aasen

To scoringer
For nordmannen scoret både det første og siste målet i den spennende kampen som Rangers snudde i sluttminuttene. Han fikk 14.19 minutters istid og markerte seg ellers med totalt fire skudd på mål.

Etter at «Zucca» hadde gitt New York-laget ledelsen og Cam Atkinson hadde kvittert for Blue Jackets, var det først mot slutten av siste periode at kampen virkelig tok fyr.

Tre mål på 1,17
Brandon Saad sendte vertene i føringen med 3.50 minutter igjen på klokka.

Men da var det duket for en sluttspurt av de sjeldne av gjestene.

I løpet av ett minutt og 17 sekunder scoret laget tre ganger.

Oscar Lindberg og Kevin Hayes snudde kampen på 17 sekunder, og minuttet senere satte Zuccarello Aasen inn 4-2.

– Oscars mål løftet oss, sier Derek Stepan til New York Daily News.

– Følte vi kunne spille bedre
Rangers' førsterekke med Zuccarello Aasen, Rick Nash og Derrick Brassard skuffet i sesongåpningen mot Chicago Blackhawks. Og trioen var fast bestemt på å vise seg fra en bedre side mot Blue Jackets.

Og de ble utfordret av trener Alain Vigneault, som ville se dem kjempe hardere.

– Det er åpenbart at du blir – jeg vil ikke si utålmodig – men du har lyst til å vise at vi kan spille bedre. Nasher, Brass og meg følte alle at vi kunne spille bedre. Noen ganger har vi tøffe kvelder, men samtidig føler vi at vi som rekke alltid prøver å jobbe hardt, sier Zuccarello.

I New York venter før øvrig hjemmekamp mot samme motstander allerede lørdag. (©NTB/TV 2)