TILBAKE: Gro-Helen Tørum ble stemt ut av Skal vi danse 19. september i år, men vender tilbake for å erstatte Christopher Mørch Husby som trakk seg fra konkurransen tidligere i uken. FOTO: THOMAS REISÆTER / TV 2
TILBAKE: Gro-Helen Tørum ble stemt ut av Skal vi danse 19. september i år, men vender tilbake for å erstatte Christopher Mørch Husby som trakk seg fra konkurransen tidligere i uken. FOTO: THOMAS REISÆTER / TV 2

Gro-Helen Tørum erstatter Christopher Mørch Husby i Skal vi danse

Tørum: – Jeg hadde faktisk en fornemmelse av det.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tidligere denne uken ble det kjent at Christopher Mørch Husby (25) trekker seg fra Skal vi danse.

Under kveldens Skal vi danse-sending ble det klart at Gro-Helen Tørum (52) erstatter ham. Gitte Witt, som røk ut i forrige ukes sending, ønsket ikke å erstatte Husby.

Tørum var tredje deltaker som røk ut av Skal vi danse denne sesongen, og hun svarte umiddelbart «ja» da hun ble spurt om å vende tilbake til konkurransen.

– Jeg vil danse mer! Dansingen har vært som en lykkepille for meg, og det var vondt å slutte. Jeg nølte ikke med å si ja da jeg ble spurt, sier hun til TV 2.

Startet dansetreningen på flytoget

Hun innrømmer at det har blitt lite tid til å øve og forberede seg, men hun og dansepartneren Ivo Havránek startet dansetreningen så fort som overhode mulig.

– Det er klart det blir kort tid å forberede seg. Jeg bor jo egentlig i Italia, og reiste hjem dit på mandag denne uken. Da jeg fikk spørsmålet, måtte jeg bare kaste meg rundt, og jeg var tilbake i Norge på onsdag. Jeg ble møtt av dansepartneren Ivo på Gardermoen, og vi startet treningen allerede på flytoget.

– Jeg hadde faktisk en fornemmelse av det

Gro-Helen Tørum hevder hun er klarsynt, og da blir det naturlig å spørre om hun så dette komme.

– Jeg hadde faktisk en fornemmelse av det, men var ikke sikker på at det kom til å skje.

Tørum har allerede blitt stemt ut av Skal vi danse én gang denne sesongen. Nå fokuserer hun på å danse og ha det gøy, fremfor å komme seirende ut av finalen.

– Nå vil jeg bare danse og ha det morsomt så lenge jeg er med. De andre danserne er fabelaktige mennesker, og jeg ser at konkurransen blir veldig tøff. Jeg synes jeg er ganske modig som sa ja til å komme tilbake og som tar dette på sparket. Men nå gleder jeg meg over å få danse med Ivo, og gleder meg til å innta parketten igjen, sier Gro-Helen Tørum til TV 2.

  • Skal vi danse sendes lørdager klokken 19.30 på TV 2.