PelleK: – Jeg mistet alle vennene og kjæresten min

Musiker og Skal vi danse-kjendis Per Fredrik Åsly (28) forteller om den mørkeste tiden i livet sitt – og om vendepunktet som forandret livet hans.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I Skal vi danse på lørdag er ukens tema 'vendepunktet, der kjendisene også forteller om øyeblikkene som forandret livene deres.

Den mørke tiden

I programmet forteller musiker- og dansekjendis Per Fredrik Åsly, bedre kjent som PelleK om sin mørkeste periode i livet – da han for noen år siden turnerte med sitt band Damnation Angels.

– Tiden på turné var veldig fin i starten, men etterhvert begynte jeg mer og mer å miste taket på hvorfor jeg holdt på med dette. Tiden hadde bare rast forbi og jeg hadde tatt alle de mulighetene jeg kunne – men glemt hva jeg egentlig startet med, forteller PelleK i innslaget som vises på lørdag.

Mistet venner og kjæreste

PelleK forteller at turnéen ble begynnelsen på en veldig mørk periode i livet hans.

– Jeg mistet veldig mye av meg selv, vennene mine og kjæresten min – og egentlig alt. Jeg følte meg ekstremt alene, forteller han.

Gråtkvalt Anette

I innslaget forteller PelleK sin historie med sin faste dansepartner Anette Stokke ved sin side. Det han forteller gjør et sterkt inntrykk på henne.

– Det var tøft å høre en sånn historie om en person som jeg har begynt å bry meg skikkelig mye om – og blitt glad i. Det å vite at han satt der så alene og følte seg så fortvilet...jeg har ikke lyst til å tenke på ham på den måten, forteller en gråtkvalt Stokke i innslaget.

Vendepunktet

Men etterhvert kom vendepunktet i livet til PelleK – øyeblikket da han forstod at han måtte gjøre noen valg.

– Det begynte å gå opp for meg at 'hva har jeg gjort? Er dette verdt det? Er det dette jeg vil? Jeg begynte å spørre meg selv om hvorfor jeg begynte med dette, så da dro jeg hjem og begynte med deg jeg egentlig skulle – nemlig å lage videoer for YouTube.

Lever i drømmen 

PelleK har i dag har over én million følgere på sin YouTube-side der han legger ut sin egen musikk.

DANS: PelleK og Anette Stokke på parketten i Skal vi danse. FOTO: THOMAS REISÆTER / TV 2
DANS: PelleK og Anette Stokke på parketten i Skal vi danse. FOTO: THOMAS REISÆTER / TV 2

– Etterhvert som jeg holdt på med det så gikk ting bare bedre og bedre, og da følte jeg meg også bedre og bedre – og nå er jeg kjempelykkelig og føler at jeg lever ut drømmen min.

Personlig dans 

På lørdag skal danseparet forsøke å uttrykke den sterke historien til PelleK gjennom dansen, forklarer Anette Stokke.

– Selv om ting går trått, så er det alltid en mulighet å komme seg ut av det, avslutter hun.

PelleK og historien til de andre danse-kjendisene kan du se i Skal vi danse på lørdag kl 19.30 på TV 2.