Neiman Marcus har hovedsete i Texas, så da er det ikke så rart at bilene er blitt fotografert på Texas Motor Speedway.
Neiman Marcus har hovedsete i Texas, så da er det ikke så rart at bilene er blitt fotografert på Texas Motor Speedway.

Årets julegave for de som virkelig har vært snille

Denne er med i eksklusiv julekatalog.

Nye Ford Mustang selger godt, og mange her hjemme har også bestilt seg en. Det er jo blitt ekstra enkelt, siden Mustangen nå selges gjennom norske Ford-forhandlere for første gang siden 60-tallet. 

Men vil du ha deg en litt annerledes Mustang, kan det være greit å kikke i julekatalogen fra det eksklusive varehuset Neiman Marcus. De pleier alltid å ha en spesiell bil eller to som den ultimate julegave, og det er tilfellet også i år. 

700 hk med kompressor

Bilens fulle navn er Ford Mustang Convertible Neiman Marcus Limited Edition, og den byr på en rekke oppgraderinger i forhold til standardversjonene, alle foretatt av firmaet Downforce Motorsports. Her er kanskje motoren mest interessant, for 5-liters åtteren er blitt påmontert kompressor og yter nå 700 hk. Girkassen er sekstrinns manuell.  

Dette er kanskje verdens beste bilmerke

For å kompensere for de økte motorkreftene er fjæringen sportsligere og stivere, bak de 20 tommer store felgene er det nye Brembo-skiver, det er nytt eksosanlegg, og både interiør (mye karbon og nye sports-stoler) og eksteriør (inkludert en dramatisk sølv/blå lakk) har fått mange modifikasjoner. Dette gjør at bilen klarer 0-60 mph (0-96 km/t) på 3,5 sekunder, med en toppfart på 312 km/t. 

Låvefunnet man bare kan drømme om

Racing-kurs på kjøpet

Har du lyst på en, må du imidlertid skynde deg, da bare 100 eksemplarer vil bli laget. Alle med en relativt stiv prislapp på 95.000 dollar, som blir nærmere 800.000 kroner før norske avgifter. På kjøpet får du da et to-dagers kurs på Ford Racing School for å lære deg å beherske kreftene. 

Katalogen har fått endel oppmerksomhet fordi det nevnes firehjulstrekk, men dette er tydeligvis en skrivefeil. Men oppmerksomhet vil uansett kjøperen få, da man får en ganske så unik bil. Prisen kan nok diskuteres, men på den andre siden er ikke julekatalogen fra Neiman Marcus beregnet for de som står lavest på lønns-stigen...

95.000 dollar er en stiv pris, men da får du en av 100, som gjør at du neppe får se en identisk bil her hjemme.
95.000 dollar er en stiv pris, men da får du en av 100, som gjør at du neppe får se en identisk bil her hjemme.

Nå skal Audi til månen!