KJENDISFEIDE: Ronda Rousey under en UFC-match i februar 2014. Innfelt: Justin Bieber ved årets MTV Music Awards. Foto: Isaac Brekken / Jordan Strauss / Invision / AP
KJENDISFEIDE: Ronda Rousey under en UFC-match i februar 2014. Innfelt: Justin Bieber ved årets MTV Music Awards. Foto: Isaac Brekken / Jordan Strauss / Invision / AP

MMA-stjerne likte dårlig at Bieber var frekk mot lillesøsteren hennes 

Justin Bieber (21) terget på seg råsterk kamsportdronning.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

MMA-utøveren Ronda Rousey (28) er stor stjerne i hjemlandet USA.

I tillegg til å være beundret for sine kampsportbragder, har hun også gjort flere gjesteopptredener i tv-serier og filmer.

Hun spilte blant annet seg selv i «Entourage»-filmen som ble sluppet tidligere i år.

Under filmfestivalen i Cannes i mai hadde Rousey med seg lillesøsteren sin på 16 år. Til det amerikanske bladet Cosmopolitan fortalte MMA-utøveren denne uken at søsteren var lite imponert over alle filmstjernene rundt henne, men lyste opp da hun så popstjernen Justin Bieber (21).

– Hun spurte meg: «tror du han (Bieber) vil ta et bilde med meg?», sier Rousey til Cosmopolitan. 

«Allerede tatt en milliard bilder»

Etter å ha forsikret lillesøsteren om at det nok kunne la seg ordne, gikk hun bort til Bieber og spurte.

«Jeg har allerede tatt en milliard bilder i dag, OK? En milliard», skal popstjernen ha svart før han raskt snudde og gikk vekk. Ifølge Rousey ble lillesøsteren hennes stående igjen på randen av tårer. 

– Han var utrolig frekk mot henne. Jeg er ikke lenger en «Belieber», jeg pleide å være det, men ikke nå lenger, sier MMA-stjernen til Cosmopolitan. 

Provoserte Brækhus

Det spørs om ikke Bieber har lagt seg ut med feil kvinne.

Rouseys trener påstod i fjor at hun kunne vunnet over hvem som helst i bokseringen. En uttalelse som provoserte vår egen Cecilia Brækhus.

– Hvis dette er noe hun virkelig mener, tar jeg den utfordringen. Jeg forsvarer gjerne titlene mine mot henne, sa den norske boksedronningen i en pressemelding. 

Feide med Bieber-venn

Men Brækhus er ikke den eneste bokseren som har latt seg provosere av Rousey. MMA-stjernen har også en feide med den mannlige bokseren Floyd Mayweather gående. 

– Jeg lurer på hvordan det føles for Floyd å for en gangs skyld bli slått av en kvinne, sa Rousey etter at hun slo Mayweather i kampen om å vinne prisen for beste kampsportutøver ved sportskanalen ESPN sin årlige prisutdeling i sommer. 

Ifølge Cosmopolitan ble Bieber nylig sett ferierende med nettopp Floyd Mayweather på øyen Bora Bora i Stillehavet.