Dahl-Andersen sikret Oilers-triumf på Jordal

Før kampen ble han kåret til månedens spiller i Get-ligaen. I oppgjøret mot Vålerenga beviste Christian Dahl-Andersen hvorfor. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Vålerenga - Stavanger Oilers 2-3: 

Stavanger Oilers leder Get-ligaen, men Petter Thoresens gutter har slitt med å få til finspillet i årets Get-ligasesong. 

Det ble en slitekamp på Jordal, og det måtte en veteran til for å avgjøre. 

Før kampen ble Christian Dahl-Andersen kåret til månedens spiller i Get-ligaen, og helt på tampen av oppgjøret beviste han hvorfor da han sørger for 3-2-seier til Stavanger Oilers. 

Dermed topper Stavanger Oilers fremdeles Get-ligaen suverent. Siddisene har fem poeng ned til serietoer Sparta.

Røste Fossen utnyttet Ask-feil

Etter å ha vært ute i noen kamper med lysketrøbbel, var Vålerenga-veteran Morten Ask tilbake i Vålerengas tropp til møtet med Stavanger Oilers. 

Det tok ikke lang tid før 35-åringen markerte seg, men det var ikke på positivt vis. I overtall i første periode klønet Ask i Oilers' sone og Petter Røste Fossen snappet til seg pucken ved blålinja. 

24-åringen satte fart og kom seg inn foran Ask, før han satte pucken opp i nettaket bak Steffen Søberg i VIF-buret. 

Lindstrøm på hugget

I andre periode slo VIF tilbake ved Tobias Lindstrøm. Fem minutter ut i midtperioden ble svensken spilt fri av Jørgen Karterud og utlignet med et lekkert håndleddskudd. 

Noen minutter senere fisket han opp en puck etter Jonas Oppøyen og sendte VIF i ledeslen på Jordal.  

Men Oilers slo tilbake ikke lenge etter. Rudolfs Balcers plukket opp pucken i VIF-sonen og unggutten smalt inn utligningen lengste kryss, utagbart for Søberg i VIF-buret.

Og på tampen av sisteperioden sto Oilers-veteran Christian Dahl Andersen frem og sikret 3-2-seier for Oilers.  

Lørenskog tilbake på vinnersporet

Lørenskog-trener Kenneth Larsen var nok ikke spesielt fornøyd etter at hans gutter tapte tre strake kamper i Get-ligaen. 

Hjemme mot Stjernen startet det heller ikke bra da Didrik Tollefsen sendte østfoldingene i føringen. Tony Romano utlignet for vertene, men David Hallström sendte Stjernen på nytt foran i andre periode. 

Robin Dahlstrøm utlignet igjen for Lørenskog, og i sisteperioden våknet vertene. Jonas Djupvik Løvlie og Mats Frøshaug sørger for 4-2-seier til Lørenskog.

Sliteseier for Storhamar

Storhamar har spilt strålende hockey i Mesterligaen, men har ikke fått det helt til i hemlig serie. Også i møtet med tabelljumbo Kongsvinger slet Hamar-laget,  men etter scoringer av Joakim Jensen og Andreas Øksnes, ble det til slutt 2-0-seier. 

Manglerud Star har overrasket mange i sesonginnledningen og senket blant annet Lørenskog hjemme i "garasjen" på Manglerud, men på besøk hos Sparta ble det tøft og Oslo-klubben tapte hele 0-10.