HYYYYL! Tusvik og Tønne satt ut av frykt under sending

Vanligvis er det Tusvik og Tønne som setter gjestene på prøve – denne gangen fikk de smake sin egen medisin. Men tør noen av dem å ta utfordringen?

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tusvik og Tønne er to uredde komikere – med et lite unntak: De er livredde edderkopper!

Rollebytte

Mens Sigrid Bonde Tusvik og Lisa Tønne tror at det er ukens gjesteprogramleder, Fabian Stang som skal gjennom ukens «Ildprøve», har ordføreren en stor og hårete overraskelse på lur.

ROLLEBYTTE: Fabian Stang er ukens gjesteprogramleder i Tusvik og Tønne Talkshow. Foto: TV 2
ROLLEBYTTE: Fabian Stang er ukens gjesteprogramleder i Tusvik og Tønne Talkshow. Foto: TV 2

– Dere pleier å utsette programlederen for forskjellige ting, men det gidder ikke jeg. Så jeg tenkte jeg i stedet skulle jeg utfordre DERE, avslører Fabian Stang i programmet.

Giftig gjest

Når Stang inviterer sin neste gjest i sofaen rygger Tusvik og Tønne av skrekk. Det er nemlig en stor og hårete tarantella – en effektiv jeger med store giftklør.

Hvem tør?

Med rollene byttet om forklarer Stang reglene for ukens Ildprøve: De må våge å holde edderkoppen i hendene sine for å få godkjent oppgaven.

Se videoen øverst i saken

Mens Sigrid Bonde Tusvik gir klar beskjed om at dette aldri kommer til skje, må Lisa Tønne bestemme seg om hun skal møte sin store skrekk – ansikt til ansikt.

– Kan den bite? spør hun edderkopp-passeren med et bedende blikk.

– Det kan den, svarer han kontant.

Modig programleder

Etter å ha trukket pusten dypt flere ganger, lar hun den hårete edderkoppen få sitte i hånden hennes mens Tusvik står og ser på med et beundrende blikk.

– Herregud, du er såååå modig, roper Tusvik til publikums jubel. 

Lettet og lykkelig

Etter opptakene møter TV 2 en svært lykkelig og lettet Lisa Tønne.

– Nå er jeg bare kjempeglad for at jeg turte å gjøre det. Det er en helt fryktelig opplevelse å ha en svær hårete edderkopp i hendene, forteller hun tydelig lettet.

Imponert ordfører

Også ukens programleder, Fabian Stang er imponert.

– At Lisa turte å ta i den forferdelige edderkoppen, det var ganske imponerende. Det hadde ikke jeg turt, innrømmer Oslo avtroppende ordfører til TV 2.

Måtte gjøre det

Lisa Tønne var ganske imponert over seg selv, også:

– Jeg ser på livet som en konkurranse, og når edderkoppen først stod der hadde jeg ikke klart å leve med meg selv om jeg ikke hadde gjort det, forteller Tønne.

– Hva tenker du om at Sigrid ikke turte?

– At jeg vant, haha!

Tusvik og Tønne Talkshow kan du se hver torsdag kl 21.40 på TV 2.