Se triksekongen Jarstein briljere med en pasjonsfrukt

Og nå kan 31-åringen «stjele» keeperplassen på landslaget.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ørjan Håskjold Nyland har vært Norges ubestridte førstekeeper i EM-kvaliken, som er inne i sin mest intense fase i disser dager. Hele Norge forventer at elleve maltesere skal maltrakteres på Ullevaal lørdag.

Men få hadde regnet med en diskusjon rundt keeperplassen. Helt til Rune Almenning Jarstein spilte seg til fast plass i Bundesliga.

– Konkurranse nå
– Jeg har aldri vært bedre forberedt til en samling. Nå har jeg fire strake kamper i Bundesliga og føler meg i god form.

– Tar du plassen fra Nyland nå?

– Det er ikke opp til meg å vurdere. Men det er ikke så rart det kommer spørsmål om det når én spiller fast og den andre ikke gjør det. Det er konkurranse nå, men det er vi tjent med alle. For oss keepere gjelder det å backe hverandre opp uansett. Jeg mener vi har tre gode keepere på landslaget, sier Jarstein til TV 2.

– Stå med Nyland
Ørjan Nyland sitter bom fast på benken i Ingolstadt. Kulthelten Ramazon Özcan virker å være soleklart førstevalg, men det mener Mini at Nyland også er for Norge.

– Han står på lørdag. Selvfølgelig har Jarstein spilt seg inn i diskusjonen, men jeg mener Nyland har vært så god at han bør få fortsette, sier Mini.