TIL NORGE: Ungpikeidolet Justin Bieber (21) kommer til Norge. FOTO: JORDAN STRAUSS /NTB SCANPIX
TIL NORGE: Ungpikeidolet Justin Bieber (21) kommer til Norge. FOTO: JORDAN STRAUSS /NTB SCANPIX

– Justin Bieber kommer til Norge

Den kanadiske popstjernen Justin Bieber kommer til å spille i Norge i løpet av noen uker, skriver NRK. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ifølge NRK kan den norske fansen vente seg et besøk av ungpikeidolet Justin Bieber (21) i løpet av noen uker. De får bekreftet fra flere hold at Bieber skal spille i Norge. 

Det er usikkert hvor han skal opptre og om det vil bli mulig å kjøpe billetter, skriver NRK.

Gråt på MTV-scenen

Bieber er for tiden aktuell med ny musikk. Han ga nylig ut singelen «What do you mean?», og det nye albumet «Purpose» er ventet 13. november.

Han fremførte sin nye singel for første gang på MTV Video Music Awards i august. Da tok han til tårene, siden han ble så rørt fra responsen fra fansen. 

I lengre tid tok Bieber en pause fra musikken, og mediene har skrevet om store skandaler som råkjøring og narkotika. Nå har 21-åringen kommet seg på bena igjen og er tilbake med ny musikk.

Gjestet Norge før

Bieber har holdt konsert i Norge to ganger tidligere. I 2012 satte han Oslo på hodet da han holdt gratiskonsert på Operaen. Rundt 25.000 hylende fans samlet seg for å se Bieber-showet, og det oppsto kaotiske tilstander

I april 2013 kom han tilbake for å holde tre konserter i Telenor Arena, i forbindelse med verdensturneen Believe. Alle konsertene ble utsolgt, og da satte politiet inn flere sikkerhetstiltak for å håndtere den skrikende fansen