HARDE TAK: Port Vales Uche Ikpeazu blir holdt av WBAs Craig Dawson i ligacup-møtet tidligere denne sesongen. FOTO: TONY MARSHALL /
HARDE TAK: Port Vales Uche Ikpeazu blir holdt av WBAs Craig Dawson i ligacup-møtet tidligere denne sesongen. FOTO: TONY MARSHALL /

Rekdals tips: Football League Trophy

Tirsdagens kamper er fra engelske Football League Trophy - sjekk Rekdals oddstips.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
Annonse:

PLYMOUTH - EXETER (FLT) H: 1,70 U: 3,30 B: 3,90
Alle tre kamper er fra Football League Trophy, også kjent som Johnstone’s Paint Trophy. League Two-leder Plymouth Argyle er 4-1-0 på de fem siste hjemmekampene i serien, og har åpenbart hatt en meget positiv start på sesongen. De er sterke hjemme på Home Park og tar i mot Exeter som ligger på 11. plass i samme divisjon. Det er bare seks poengs forskjell, men Exeter har svakere resultater i det siste. De spilte bare 1-1 mot bunnlaget Newport County forrige runde. Plymouth er greie favoritter.

Spill TV 2 Premier League-manager og vinn fete premier!

OXFORD - SWINDON (FLT) H: 1,95 U: 3,10 B: 3,20
Oxford United ligger på femteplass i League Two, bare tre poeng bak serieleder Plymouth. De har tatt to strake borteseire over York City og Accrington Stanley, og møter her Swindon Town fra League One. Swindon er i fryktelig dårlig form med kun ett poeng på de fem siste kampene. Sist ble det 0-1 for Blackpool, som er helt i bunnen i League One. Swindon ser ikke spesielt bra ut for tiden, og dersom formen fortsetter er det ikke lenge før folk begynner å bruke ordet “krise”.

Sjekk alle oddstipsene - nye hver dag!

PORT VALE - BLACKPOOL (FLT) H: 1,75 U: 3,30 B: 3,65
Port Vale ligger på åttende plass i League One, og har tatt syv poeng på de tre siste kampene. Sist ble det 2-1 over Sheffield United. Her møter de Blackpool, som ligger på nedrykksplass i samme divisjon. Laget har tatt to strake seire hjemme over Chesterfield og Swindon, men nedrykkeren fra Championship har bare vunnet en av fem bortekamper hittil. Sist bortekamp ble det 0-2 for svake Shrewsbury.