Her er noen av de 10 bilene som møtes til et hesblesende dragrace. Kvartmila skal tilbakelegges – og bare en bil kan kalle seg vinneren etterpå. Foto: youtube.com
Her er noen av de 10 bilene som møtes til et hesblesende dragrace. Kvartmila skal tilbakelegges – og bare en bil kan kalle seg vinneren etterpå. Foto: youtube.com

Se – her kårer de årets raskeste nybil

Denne duellen bør du få med deg. Se video:

Noe av det som har fascinert bilfolk opp gjennom årene, er akselerasjon. Det er ikke uten grunn at målestokken 0-100 km/t (0-60 mph) er en så viktig målestokk. Ofte kan det nemlig være et barometer på hvor morsom bilen kan være. 

For femte året på rad arrangerer amerikanske Motor Trend et digert dragrace, der 10 av årets nye modeller i det amerikanske sports- og superbil-segmentet er samlet.

Det er et felt som spenner vidt, fra nye VW Golf R og Mazda MX-5 til Bentley Continental GT3-R. Sistnevne utvilsomt en av favorittene til å vinne årets duell.

Se video: Denne stasjonsvogna utfordrer superbilene 

Underholdningsverdi: 10/10

La oss bare ha sagt det med en gang. Dette har mer eller mindre INGENTING med dyptpløyende forbrukerjournalistikk å gjøre. Men pokker så god underholdning! 

Våre amerikanske kolleger har etterhvert blitt svært flinke til å lage disse filmene. Både med imponerende bilder, god lyd og herlig klipping!

Likte du Flåklypa Grand Prix, og la oss bare være ærlig her, det gjorde du, så vil du garantert nyte dette klippet også.

Har du satt penger på hvilken du tror vinner enda? 

Klikk på videovinduet under for å se klippet:

Spiller ikke filmen på mobil/lesebrett? Klikk her

Se video: Her møtes 11 biler til duell