Wenche Andersen byr på deilig mat, hver eneste dag. FOTO: TV 2 / TV 2
Wenche Andersen byr på deilig mat, hver eneste dag. FOTO: TV 2 / TV 2

Grove, proteinrike og velsmakende lapper

Passer til frokost, nistemat, eller som en liten godbit til kvelds. Like populært hos voksne og barn! 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Lag gjerne en stor porsjon. Røren holder seg i kjøleskapet i 2-3 dager.

Du trenger:

  • 4 egg
  • 3 dl yoghurt naturell
  • 2 dl cottage cheese
  • 2 dl lettkokte havregryn
  • 200 g grovbakstmel
  • 1 ts natron
  • 1 krm (1/5ts) salt
  • 1/2 dl rapsolje
  • 2 ts honning

Slik gjør du:

Grove, proteinrike lapper FOTO: TV 2 / TV 2
Grove, proteinrike lapper FOTO: TV 2 / TV 2

Pisk sammen egg, yoghurt og cottage cheese.
Tilsett det tørre, olje og honning, og visp til en glatt røre.
La røren stå og svelle i 10-15 min.
Stek på middels varme på begge sider i stekepanne med belegg eller på takke.
Server med rørte bær, mager vaniljekesam, eller brunost.