Fotballryktene: – Er det denne karen som blir Liverpools nye manager?

Og nå er det avslørt hvem Anthony Martial vraket for å gå til Manchester United.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

En vidunderlig fotballhelg er over.

Alle fikk noe i løpet av weekenden, enten det var gleder eller sorger.

To managere måtte rydde kontorene sine, mens andre fikk litt å tenke på etter helgens kamper.

Og da er det vel på sin plass å finne ut hvilke rykter som går rundt om i fotballverden.

Brendan Rodgers ble vel ikke veldig overrasket da han fikk beskjeden om å ta sin hatt og forlate Anfield. For det er vel noen uker siden vaktmesteren tok ned navneskiltet hans fra kontordøren, og ryktene om Jürgen Klopps ankomst har tiltatt i styrke for hver dag som har gått. Nå hevder Pravda at den tidligere Borussia Dortmund-treneren allerede har signert en treårskontrakt med klubben, og at han tar med seg sin bosniske assistent Zeljko Buvac. I så fall går han mot alle råd om å ta med seg Jamie Carragher for å få inn en kontinuitetsbærer, som kjenner klubben. 

Men til tross for rykter om at Klopp var i England i helgen og har signert for både to, tre og fire år for Liverpool, så er det ingenting som tyder på at de røde vil presentere noen ny manager med det aller første. Da Fenway Sports Group sparket klubblegenden Kenny Dalglish på hodet ut i 2012, brukte de en måned på å intervjue ulike kandidater før de landet på Rodgers. De er ikke kjent for å ta forhastede beslutninger. Carlo Ancelotti er en annen som er blitt nevnt i samme åndedrag som den ledige jobben på Anfield, og italieneren skal ha reist fra Italia til London søndag kveld, skriver Daily Mail.

Og selv om Liverpool-fansen drømmer om et stornavn ved roret, så er det ikke nødvendigvis Klopp eller Ancelotti som ender opp som ny sjef i den tidligere toppklubben. For Sky Italia hevder det er en tredje kandidat som er aktuell for jobben. Football Italia skriver at tidligere Chelsea-manager Roberto Di Matteo skal være et interessant alternativ for klubbledelsen. Italieneren er, i likhet med de to andre kandidatene, uten jobb for tiden. 

Og den som overtar Liverpool, vil muligens måtte prøve å bygge klubben uten Philippe Coutinho. For Diario Sport skriver at Barcelona har plassert brasilianeren øverst på handlelisten sin når klubbens kjøpeforbud er over i januar. 23-åringen er god kamerat med Neymar, og er klar for å ta et steg videre i karrieren etter snart tre år på Anfield. Barcelona skal være villig til å betale i overkant av 280 millioner kroner for å gi Coutinho muligheten til å vinne noe.

Det ble ingen overgang til Real Madrid for David de Gea i sommer, men det betyr ikke at den spanske keeperen blir fotballpensjonist i Manchester United. For når klubbens kalender for 2016 kommer på markedet, så er ikke skuddstopperen med. En kilde i klubben hevder at de måtte sende det endelige utkastet til trykking før deadline day og de fryktet at spanjolen ville forlate klubben, skriver Daily Mirror. En forklaring som ikke helt holder vann når de rakk å få med Anthony Martial, som ble kjøpt sent på deadline day. Kan det bety at de Gea kan forsvinne i løpet av 2016?

Det har lenge vært sagt at Anthony Martial takket nei til et bedre tilbud fordi han ville til Manchester United. Nå skriver Manchester Evening News at klubben han ikke ville spille for var Chelsea. Og slik sesongen har startet, så er nok sjansene større for at det blir europaligaspill med Manchester United enn Chelsea neste sesong.

Ronny Deila ser ut til å ha fått et godt forhold til Manchester United-ledelsen. I sommer hentet han Saidy Janko permanent til Celtic, mens Tyler Blackett kom på lån. Nå ønsker han å hente enda en ung rød djevel nordover. For The Sun skriver at Deila vil gi James Wilson muligheten til å få førstelagsfotball på et godt nivå denne sesongen. Og kan lokke med europaligafotball, noe ingen lag i Championship kan tilby.

Manchester United var desperate etter å forsterke angrepet sitt i sommer. Så desperate at klubbdirektør Ed Woodward etter hvert ble en plage for sin kollega i Bayern München Karl-Heinz Rummenigge. Fotballsjef i Sport-Bild Christian Falk skriver på Twitter at Rummenigge ba Woodward om å slutte å sende ham tilbud på epost fordi han ikke kunne slå av epostkontoen sin. Men noen i IT-avdelingen i klubben kan kanskje lære Rummenigge litt om spamfilter, slik at han slipper å få eposter fra Woodward i innboksen sin i fremtiden.

Rudy Gestede har headet inn noen mål for Aston Villa, men klubben har ikke klart å erstatte Christian Benteke, som forsvant til Liverpool i sommer. Nå skriver The Sun at manager Tim Sherwood vil hente Wolverhampton Wanderers-spissen Benik Afobe. Og det passer sikkert Arsenal-supporteren Sherwood bra at det da drypper en god del millioner på The Gunners, som har oppfostret Afobe.

En annen som gikk gradene i Arsenal, men som ikke fikk sjansen på A-laget er Öguzhan Özyakup. Den tyrkiske playmakeren har imidlertid utviklet seg til å bli en toppspiller i Besiktas, og nå vil Arsene Wenger hente ham tilbake til Nord-London, skriver Turkish-Football. Inter, Atletico Madrid, Valencia og Newcastle er andre klubber som er interessert i 23-åringen.

Mye tyder på at Arsenal har hatt speidere på Besiktas-kamper. For det er ikke bare Özyakup som blir koblet til klubben. Fanatik hevder at Wenger ønsker å hente kantspilleren Gökhan Töre. 23-åringen, som er født og oppvokst i Tyskland, har også en fortid i England. Han var to sesonger i Chelsea, uten å få en eneste kamp for klubben. Nå kan den temperamentsfulle angriperen få vist seg frem i rødt og hvitt i stedet. Men det spørs om Wenger ikke kommer til å be ham la våpensamlingen sin bli igjen i Istanbul. Töre er nok mer kjent for å ha truet sine landslagskolleger Ömer Toprak og Hakan Calhanoglu med et skytevåpen etter en landskamp mot Nederland i 2013.

Theo Walcott er i ferd med å blomstre i sin rolle som spiss for Arsenal, men det betyr ikke at Wenger nå er fornøyd med angrepet sitt. For Fichajes hevder at Arsenal-manageren er fast bestemt på å få Edinson Cavani til klubben. Forsøkene på å hente uruguayaneren i sommer ble bestemt stoppet av Paris Saint-Germain. Men Wenger vil prøve å hente spissen i januar om han kan. Hvis ikke venter han til sommeren igjen før han får ham til England.

Når Sunderland er på jakt etter en erstatter for Dick Advocaat, så er ikke navnene like sexy som i Liverpools managerjakt. Sunderland Echo skriver at tidligere Newcastle- og West Ham-manager Sam Allardyce nå seiler opp som den store favoritten til å overta på Stadium of Light.

Mange har trodd Burnley-manager Sean Dyche er førstevalget som ny manager for Sunderland, men The Sun skriver at han rett og slett er uinteressert i jobben. I stedet skal tidligere Leicester-manager Nigel Pearson være høyaktuell.