– Sliter med å ta Arsenal alvorlig som tittelutfordrer

TV 2-ekspert tviler på at Arsenal går til topps i Premier League.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Arsenal-Manchester United 3-0

Arsenal gjorde Manchester United til statister og avgjorde toppkampen på Emirates i løpet av de tjue første minuttene. «The Gunners» imponerte med stor bevegelse og lekent pasningsspill, og det var slett ikke ufortjent at kampen endte 3-0 til hjemmelaget.

Se sammendrag i videovinduet øverst!

Kontrasten til Mesterliga-kampen mot Olympiakos i midtuken var enorm. I Europa har det meste gått på tverke for London-laget denne sesongen, men i den hjemlige ligaen har det blitt fire seire på de fem siste forsøkene. 

Den gode serieformen har ført Arsenal opp på 2. plass. Luken opp til serieleder Manchester City er på fattige to poeng. I de første tjue minuttene mot Manchester United så Arsenal ut som en tittelkandidat, men TV 2-ekspert Erik Thorstvedt har sine tvil.

SKEPTISK: Erik Thorstvedt sliter med å ta Arsenal alvorlig i tittelkampen.
SKEPTISK: Erik Thorstvedt sliter med å ta Arsenal alvorlig i tittelkampen.

– Jeg sliter med å ta Arsenal alvorlig som tittelutfordrer, sier Thorstvedt.

– Vi sier hele tiden: Kan det være Arsenals år? Det kan det jo, men vi ser tendenser til det hver sesong. De har perioder hver sesong der de holder superklasse, sier han.

Mot Manchester United viste Arsenal at de vil være med å kjempe i toppen også denne sesongen. Thorstvedt mener ingen lag i Premier League har et høyere maksnivå enn Arsenal.

– Hvis alle lagene spiller på sitt beste, er jeg usikker på om noen er bedre enn Arsenal. Det er ingen som er på samme nivå som Arsenal når de får til kombinasjonsspillet sitt som de gjorde de første tjue minuttene mot Manchester United. Men man kan ikke spille slik hele veien. Man må ha flere strenger å spille på, sier Thorstvedt.