Harry Kane med spektakulært selvmål (!) da Spurs tapte terreng

Spissen står med like mange mål og selvmål i ligaen denne sesongen etter missen i Wales. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Swansea - Tottenham 2-2:

Storscoreren fra forrige sesong har slitt med å finne nettmaskene etter sommerferien. Først forrige helg løsnet det da Manchester City ble senket 4-1.

Søndag var det ned igjen på jorden for Mesterliga-jagende Spurs. Ikke minst for Harry Kane (22), som vartet opp med et smertelig selvmål etter 31 minutter.

Før den tid hadde André Ayew gikk vertene ledelsen med en lekker heading i boksen etter 16 minutter, før Christian Eriksen utlignet på et merkelig frispark ti minutter senere. Skuddet fra dansken gikk rett i mål, men Lukasz Fabianski lot seg likevel finte.

Så var det duket for en defensiv blemme fra Harry Kane. Spissen dekket første stolpe på en Swansea-corner fra venstre og så ut til å skulle klarere greit da ulykken inntraff. 

Se sammendraget fra kampen i videovinduet øverst på siden!

– Det der er smått sykt. Se på den der, da. Det der er rett og slett spektakulært. Nå har han like mange mål og selvmål denne sesongen, lo tidligere Spurs-keeper Erik Thorstvedt i Premier League-studio i pausen av kampen.

Et nytt Christian Eriksen-frispark etter hvilen - en utsøkt perle denne gangen - sikret Spurs likevel ett viktig poeng i kampen.

Dansken curlet ballen i motsatt vinkel etter 65 minutter - og ble redningen for Mauricio Pochettinos menn.

På tampen var vertene faktisk nærmest å stjele seieren, men en feberredning fra Hugo Lloris reddet gjestene fra London på overtid.

To tapte poeng gjør at Spurs nå er to poeng bak Leicester på den fjerde plassen som sikrer Mesterliga-kvalik.