Britisk avis hevder Mourinho er fredet av Chelsea-styret

Portugiserens framtid i klubben ble diskutert lørdag. Roman Abramovitsj skal ha bestemt seg for å la ham fortsette.

Chelsea-Southampton 1-3

Se Premier League på TV 2 Sport Premium og TV 2 Sumo!

– Jeg løper ikke fra ansvaret. Dersom klubben vil sparke meg, må de sparke meg, sa José Mourinho etter 1-3 for Southampton lørdag.

Ifølge den britiske avisen Daily Mail har styret og klubbens eier, Roman Abramovitsj, bestemt seg for å gi Mourinho sjansen til å snu skuta.

– Dette er et avgjørende øyeblikk i klubbens historie, for sparker de meg, sparker de den beste manageren Chelsea har hatt, var portugiserens ord etter den famøse kollapsen lørdag - i en sesong der hans lag allerede har tapt fire ligakamper av de åtte første. Det er én mer enn de gjorde hele forrige sesong.

Søndag skriver Daily Mail at Abramovitsj og klubbens styre har gitt Mourinho sin støtte etter et møte i kjølvannet av tapet. De skriver at Mourinhos framtid ble diskutert, men at han skal få mulighet til å snu skuten på Stamford Birdge.

Den regjerende mesteren ligger på en flau 16.-plass i ligaen, og Abramovitsj er kjent som en nådeløs eier. Dette fikk Mourinho merke da han ble fjernet i 2007 under sin første periode i klubben.

Også Claudio Ranieri, Avram Grant, Luiz Felipe Scolari, Carlo Ancelotti, André Villas-Boas og Roberto Di Matteo er blitt sparket av den russiske milliardæren i løpet av hans tid i Vest-London.

NTB/TV 2