Gitte Witt ute av Skal vi danse: – Det har vært tøft

Åtte par ble til sju denne lørdagen. Se det første intervjuet med den utstemte skuespilleren.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Åtte Skal vi danse-kjendiser ble til sju denne lørdagen. Etter en danseduell mellom gründer Christopher Mørch Husby (26) og skuespiller Gitte Witt (31), ble det klart at sistnevnte må forlate konkurransen. 

– Det har vært en fin reise. Man lærer og vokser veldig av å ta utfordringer som er skumle og utenfor komfortsonen, og det føler jeg virkelig. Det har vært tøft noen ganger, og det er tøft å stå der og til tider få harde tilbakemeldinger. Men man vokser på det og jeg er glad for erfaringen, sier 31-åringen om exitren.

Se dansen deres øverst i artikkelen! 

– Veldig, veldig synd

Skuespilleren innrømmer at det er leit at dansingen er over, og benytter også anledningen til å skryte uhemmet av sin dansepartner André Nilsen.

– Det var dumt at det ikke ble noen showdans neste uke. Det blir veldig, veldig synd å ikke danse med André i morgen. Vi har hatt det helt fantastisk. Han er verdens beste danselærer, tålmodig og pedagogisk. En klapp til André!

Fikk blandede tilbakemeldinger

Witt og Nilsen var først ut i kveld med en funky paso doble.

Gjestedommer Per Sundnes var imponert.

– Da jeg hørte at hun skulle være med i Skal vi danse, tenkte jeg at hun kule jenta i klassen skulle være med. Men i de første programmene var hun så sårbar og viste en helt annen side. Nå ser jeg at hun har hentet inn den kule jenta som sitter på de kuleste barene, og det liker jeg, sa han.

Trine Dehli Cleve lot seg muligens ikke imponere like mye.

– Paso Doble er en marsjdans, og det gjør du, men jeg savner at det danses i marsjen. Det blir mye spasering. I diskoen mykner du til. Men i paso doblen må du få bevegelsene inn i dansen, og ikke bare ha de kule movesene, kommenterte hun.

Christopher lettet

Christopher Mørch Husby er lettet over at han nå er videre til neste runde på parketten. 

– Jeg er selvfølgelig veldig glad. Men jeg synes det er utrolig trist at Gitte måtte ut, og det mener jeg virkelig! Men vi får fokusere på det positive og gjøre en bra showdans nå, sier han i programet. 

Se Skal vi danse lørdager klokken 19.30 på TV 2.