Jakob Oftebro savner kjæresten når han er på innspilling

Oftebro innrømmer at filmsuksessen har hatt en pris. Det har blitt mye jobbing.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Skuespiller Jakob Oftebro (29) har de siste årene vært med i flere store filmer både i Norge og utlandet. For tiden er han på innspilling nord i Sverige, og der innrømmer han at all jobbingen har sin pris.

Han savner de hjemme.

– Det eneste som er haken ved å jobbe så mye er er at man savner familie, venner og kjæreste og sånt. Det er det man savner mest. Og nå er det liksom bare hver helg - hjem, sier han til God kveld Norge.

En av de han savner mest, er kjæresten Iben Akerlie (27). De ble et par i 2014, og nå har paret flyttet sammen i Oslo. De spiller også for tiden samme i samme komiserie på TV 2, Hæsjtægg.

Jobbet hardt

Jakob har jobbet hardt for å nå dit han er i dag. Det har blitt lange dager og mye tid har blitt lagt ned i å nå drømmene om de store prosjektene.

KJÆRESTER: Jacob Oftebro og kjæresten Iben Akerlie ankommer Amanda-utdelingen i Haugesund.

Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
KJÆRESTER: Jacob Oftebro og kjæresten Iben Akerlie ankommer Amanda-utdelingen i Haugesund. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

– For meg, så har jeg jobbet syv år for å få en fot innenfor i Danmark. Og har jobbet virkelig ti timer hver dag for det.  Jeg er veldig stolt av det og synes det er helt topp, sier han om det han har gjort.

Privilegert

Som skuespiller har Jakob jobbet hardt, men han er snar med å trekke fram alle de andre som jobber med produksjonen for å fortelle hvordan filmene blir til og hvorfor de blir så bra. 

– De guttene som virkelig jobber, som virkelig lager filmen, det er jo de som er bak kamera. Og så kommer vi inn, som er det mest privilegerte dyret i denne bransjen, og leverer det vi gjør da, sier han med et smil.