Grisen til Miley Cyrus sover på sofaen som en dårlig kjæreste

Den eksentriske og skandaleomsuste artisten Miley Cyrus har et spesielt forhold til dyr. Og hjemme har hun flere dyr i stua.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Man blir nesten ikke forbauset lengre av alle skandalene Miley Cyrus roter seg bort i på scenen eller på en fest som blir godt dokumentert i media.

Men på hjemmebane lever hun tilsynelatende roligere enn man skulle tro. Og til selskap har sørstatsjenta flere dyr hun har et godt forhold til.

Ble veganer

Cyrus ble veganer etter å ha gått inn på en sushi-restaurant hvor de serverte samme type fisk som den hun hadde i en bolle hjemme i gangen. Og i følge henne var fisken skikkelig intelligent.

Den kom mot henne for å få mat hver gang hun kom inn døra, sier hun i The Tonight show med Jimmy Fallon i videoen øverst.

Sofagris

Mange jenter mener fra tid til annen at typen deres er en sofagris, men Cyrus har faktisk en ekte sofagris i stuen.

– Grisen er i huset, og den sover på sofaen som en dårlig kjæreste, sier hun.

– Er det en sånn gris du kan kjøpe for å ha hjemme? spør Fallon.

– Nei, jeg er fra Nashville, så jeg tror ikke at det finnes noe som heter minigris. Jeg er fra sør, og vi tror ikke på minigriser. Det finnes ikke. Griser blir så store som du mater dem. 

@justinbieber #2days #whatdoyoumean 💖C U SUNDAY @ da VMAzzz!!!💖 custom JB pig cape!!!

Et bilde publisert av Miley Cyrus (@mileycyrus)

 

Gir bort musikken gratis

Cyrus har nylig sluppet et nytt album, og til forskjell fra andre artister som håper å få mest mulig betalt for musikken sin, har Cyrus valgt å legge den ut til gratis nedlasting på nettet.

Hun ler derfor av Jimmy Fallon som tilsynelatende har en vinylplate av albumet hennes som han viser fram til seerne.

– Denne plata er egentlig ikke ekte, for vi har ingen album ute. Albumet er digitalt og det er gratis, sier Miley og avslører at Jimmy Fallon kun holder i en papp-plate.

– Du er den første som har den der greia i papp, for vi har ingen fysiske album, det er et gratis album, sier hun og ler. 

Grunnen til at hun gir den ut gratis er for å slippe å bli nervøs.

 – Jeg vil bare at folk skal høre på den, så jeg må si at den er gratis, sier hun og forteller grunnen:

– Alle sa «er du ikke nervøs for at folk ikke skal kjøpe albumet ditt?» Jeg svarte at det kan jeg fikse veldig kjapt, for jeg kan gjøre det slik at de ikke trenger å kjøpe det, og ingen kan egentlig bli sur på en gave. Så jeg føler at jeg kunne gjøre som jeg ville, og så si at det var en gave. Men det er ikke som julen, det er som det er, sier hun om valget hun har gjort.

– Alle kommer uansett å stjele den, så da kan jeg like godt gi den til dem, sier hun med et stikk til alle som driver med ulovlig nedlasting. 

Spirit animal

Et bilde publisert av Miley Cyrus (@mileycyrus)