Her hevder Farmen-Vibeke at hun får kontakt med Dorthes valp

Dette «sa» Dorthe Skappels hundevalp til dyretolken Vibeke Hoff.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Dyretolken Vibeke Hoff trakk seg fra Farmen sist onsdag. Hun fikk en vond magefølelse hun ikke kunne forklare. Da hun kom hjem var to av dyrene hennes alvorlig syke.

Flere har vært skeptiske til Hoffs evne til å kommunisere med dyr, men TV 2s Dorthe Skappel ga henne en sjanse. Vibeke tok en prat med Dorthes hundevalp, Salto, gjennom telepati.

– Det spiller ingen rolle om jeg har dyret en meter unna meg eller på andre siden av jordkloden. Jeg kan kommunisere med bilder, sier hun til TV 2.

Programleder i God kveld Norge, Dorthe Skappel ga hundetolken en sjanse.
Programleder i God kveld Norge, Dorthe Skappel ga hundetolken en sjanse.

Kjærlighet ved første blikk

Hoff ringer Skappel etter å ha fått kontakt med valpen hennes, og forteller om hva valpen har kommunisert. Ifølge Dorthe er det både noe riktig og noe galt i det som blir sagt.

– Det er en del som stemte veldig bra, sier Dorthe til dyretolken og forteller at det var kjærlighet ved første blikk for den lille hunden. 

– Jeg holder ennå på å bli kjent med Salto. Han har store sko å fylle. Mira var en så fantastisk hund, og jeg er spent på å se hvordan Salto utvikler seg. Da jeg så bilde av ham på nett så tenkte jeg umiddelbart at det var hunden jeg ville ha. I tillegg kunne eier fortelle at han hadde en hundebestemor som het Dorthe og en hundepappa som het Otto Jespersen, så jeg føler det var ment to be, sier Dorthe.

Skeptisk men sant

Dorthe var skeptisk til om Farmen-Vibeke ville klare å kommunisere med valpen salto, men ble overrasket over samtalen.

– Jeg var og er noe skeptisk til at folk skal kunne snakke med dyr i utgangspunktet. Når det er sagt så var det et par ting jeg ble overrasket over at hun kunne si noe om. Hvorvidt hun traff på flaks eller om det er reelt, er umulig for meg å si, men samtidig tror jeg det er viktig å ha et åpent sinn. Jeg tror dessuten at det finnes mer mellom himmel og jord, sier Dorthe.

Se et utdrag fra samtalen mellom Vibeke Hoff og valpen Salto i videoen i toppen av saken.

Se God kveld Norge på TV 2, lørdager kl.22.15.