SKADET: Steve Kerr blir ikke å se på benken til Golden State Warriors i starten av sesongen. (AP Photo/Tony Dejak, File) FOTO: TONY DEJAK /
SKADET: Steve Kerr blir ikke å se på benken til Golden State Warriors i starten av sesongen. (AP Photo/Tony Dejak, File) FOTO: TONY DEJAK /

Treneren går glipp av sesong-starten på grunn av skade

Regjerende NBA-mester Golden State Warriors kan måtte klare seg uten hovedtrener Steve Kerr i starten av den kommende sesongen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Torsdag opplyste Kerr at han må ta en pause fra trenergjerningen for å restituere seg fullt og helt etter to ryggoperasjoner.

50-åringen, som ledet Warriors til NBA-triumf i sin første sesong som sjef, ble operert for en skiveutglidning i sommer. I forrige måned måtte han gjennom et nytt inngrep.

Den siste uken har han deltatt på lagets treningsleir foran den kommende NBA-sesongen, men nå er det stopp.

– Etter de to første dagene på treningsleiren innså jeg at jeg må ta et skritt tilbake og fokusere på min egen rehabilitering for å være klar til en ny NBA-sesong, sier Kerr.

– Akkurat nå vil jeg bare bli frisk og fungere i de daglige gjøremålene på og utenfor banen, tilføyer han.

Warriors tok sin fjerde NBA-tittel forrige sesong etter å ha slått Cleveland Cavaliers 4-2 i finaleserien. Den regjerende mesteren innleder årets sesong hjemme mot New Orleans Pelicans 27. oktober. (©NTB)