TØFFE TAK: Celta Vigo slo Barcelona 4-1 nylig.  AFP PHOTO / MIGUEL RIOPA FOTO: MIGUEL RIOPA /
TØFFE TAK: Celta Vigo slo Barcelona 4-1 nylig. AFP PHOTO / MIGUEL RIOPA FOTO: MIGUEL RIOPA /

Oddstips: Sjekk Rekdals fredagstips

Håndplukket kamper fra Spania, Frankrike og Tyskland - sjekk ekspertanalysen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
Annonse:

CELTA VIGO - GETAFE (LA LIGA) H: 1,45 U: 3,75 B: 5,55
Celta Vigo skapte overskrifter da de slo Barcelona 4-1 forrige onsdag, men klarte ikke følge opp i helga med 1-1 mot Eibar. De er fortsatt ubeseiret i La Liga, og ligger faktisk bare to poeng bak serieleder Villarreal. Ingen forventer at de skal holde følge med teten helt til slutt, men dette skaper selvsagt masse optimisme i byen. Laget spiller en viktig rolle i Vigo, og er eiet av den lokale Citroën-fabrikken. Her møter de Getafe, et kronisk bunnlag som har vist bra styrke hjemme, men som har tre strake bortetap i La Liga. Fontas (F) er ute for hjemmelaget, Roberto Lago (F) er ute for Getafe.

Spill TV 2 Premier League-manager!

NANCY - AJACCIO (LIGUE 2) H: 1,42 U: 3,25 B: 6,50
Nancy er 3-5-1 på de ni første kampene. Formen er ikke på topp, med tre uavgjort og ett tap. Laget kom på femteplass forrige sesong, og spilte også da mange uavgjort. Her får de en gyllen mulighet til tre poeng mot et bortesvakt Ajaccio som reddet plassen med ett poengs margin forrige sesong. Så nær var de to nedrykk på to år. Det har ikke startet bedre i år, Ajaccio ligger på nedrykksplass med 1-4-4 på de første ni rundene. Korsikanerne reddet plassen på anstendig hjemmeform sist sesong, men som så mange øy-baserte lag er de meget svake borte. Kun to borteseire forrige sesong. Hittil har de bare tatt ett poeng borte. Rekdal tipper tre poeng til Nancy.

Sjekk alle oddstipsene - nye hver dag!

A. BIELEFELD - 1860 MÜNCHEN. (2. BUNDESL.) H: 2,10 U: 3,00 B: 2,90
Heislaget Arminia Bielefeld er oppe igjen i 2. Bundesliga. Laget har blitt uavgjortspesialister med 1-7-1 så langt, men har ikke tapt siden 2. serierunde. På de tre siste har de holdt sterke lag som Bochum, Freiburg og Nürnberg til uavgjort. Nå møter de et bunnlag i 1860 München. 1860 måtte spille kvalik mot Holstein Kiel forrige sesong, reddet da plassen med scoring ett minutt på overtid. For et nervedrama. De er 0-5-4 denne sesongen, og ser ikke særlig bra ut. Utrolig at en klubb som drar 57.000 tilskuere til nedrykks-playoff sliter så mye. De har klart tre uavgjort på rad, men mot svakere motstand enn Bielefeld. Müller (M) er ute for Bielefeld, 1860 har Rama (M) og Hain (A) ute med skade.