OSLO  20150120.
Vålerengas David Bräck forlater banen etter basketak med  Oilers Martin Blakseth Huse da Vålerenga Hockey møtte Stavanger Oilers til ishockeykamp i Get ligaen på Jordal Amfi tirsdag kveld. Her fort
Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
OSLO 20150120. Vålerengas David Bräck forlater banen etter basketak med Oilers Martin Blakseth Huse da Vålerenga Hockey møtte Stavanger Oilers til ishockeykamp i Get ligaen på Jordal Amfi tirsdag kveld. Her fort Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Vålerengaspiller må legge skøytene på hylla

En kneskade tvinger David Bräck til avslutte ishockeykarrieren. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Oslo (TV 2): Vålerenga-backen David Bräck har ikke spilt et eneste minutt for Oslo-klubben så langt denne sesongen i Get-ligaen. 

Det er på grunn av en kneskade at svensken ikke har blitt spilleklar til denne sesongen. Bräck har også slitt stort med skader tidligere i karrieren, og kombinert med den nye kneskaden, har 28-åringen nå valgt å legge skøytene på hylla. 

- Det er kjempetrist at Bräck må gi seg, spesielt i en så ung alder. Vi hadde virkelig hatt bruk for ham denne sesongen, sier Vålerenga-trener Espen Knutsen til vif-hockey.no.

Knutsen sier til klubbens hjemmeside at det ikke vil bli hentet inn noen erstatter for svensken, selv om det vil bety at det blir tynt på backsiden for Oslo-klubben fremover. 

Bräck har vært i Vålerenga siden 2010-sesongen, men har slitt mye med skader de siste tre årene. Vålerenga-direktør Jan Tore Kjær forteller til TV 2 at avgjørelsen rundt svenskens fremtid ble tatt før helgen. 

- Han har slitt med mye skader, men så knallbra ut før denne sesongen. Han leverte kjemperesultater i Ironman, men så smalt det i kneet igjen, sier Jan Tore Kjær til TV 2.

- Han har måttet bygge seg opp igjen til kampform flere ganger nå og da tærer det på motivasjonen etterhvert.  

Den svenske backen har spilt 159 kamper for Vålerenga og scoret 11 mål. 

TV 2 Sporten har ikke lykkes i å komme i kontakt med David Bräck torsdag.