Adelén om fallet: – Jeg hørte det knekke

Skal vi danse-favoritten har fortsatt vondt etter fallet på parketten sist uke. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det var mange hjerter som tok et ekstra hopp sist lørdag, da Adelén gikk rett i bakken under sin cha cha cha i Skal vi danse. Rett etter fallet forsikret hun dommere og TV-seere om at det gikk helt fint med henne. 

Det var ikke helt riktig. 

– Jeg har fortsatt vondt, innrømmer hun når vi ringer og spør hvordan det går med henne. 

Ville ikke skape drama

– Jeg hørte det knekke i kroppen da jeg falt, men jeg hadde så mye adrenalin i meg at jeg ikke følte smertene der og da. Dessuten ville jeg ikke ha så mye oppmerksomhet og skape så mye drama, forteller Adelén. 

Der og da var hun mest opptatt av poengsummen. 

– Det var veldig surrealistisk! Jeg og Benjamin (dansepartneren) hadde tullet om et fall hele uken. Jeg feilet mange ganger på trening, men klarte alltid å holde meg på beina. Også falt jeg altså da det gjaldt, sier hun og fortsetter:  

MISTER BALANSEN: Her mister danseparet balansen, og det er kun hundredels sekunder før Adelén går rett i bakken. FOTO: Thomas Reisæter / TV 2
MISTER BALANSEN: Her mister danseparet balansen, og det er kun hundredels sekunder før Adelén går rett i bakken. FOTO: Thomas Reisæter / TV 2

– Dommernes ansikter var dønn alvorlige. Jeg ville egentlig ikke høre poengene mine. Uavhengig av fallet hadde jeg slitt med dansen hele uken. 

Forslått

Det endte med sesongens laveste poengsum for Skal vi danse-favorittenDagen etter følte hun seg forslått. 

Det er i ryggen det trykker for 18-åringen. Rundt nyren et sted, mener hun selv, uten å ha fått skaden sjekket opp hos lege. 

– De andre på dansesenteret maser om at jeg skal sjekke det opp, men jeg er veldig lat. Jeg håper det går over av seg selv, sier hun, samtidig som hun forsikrer om at hun klarer å danse. 

– Jeg kjører på som vanlig på trening. Kroppen min er ung, så den klarer seg. Når jeg får vondt, tar jeg meg bare en liten pause. 

Ikke redd for å falle igjen

Nå gleder Adelén seg til lørdag, og ettersom hun fikk en såpass lav poengsum sist lørdag, føler hun at presset på henne er litt mindre denne helgen. 

Hun er ikke redd for å falle igjen. 

– Jeg er en liten gærning. For min del kunne vi gjerne prøvd løftet en gang til, men det vil ikke min partner. 

– Tror du sist ukes fall vil prege deg denne lørdagen? 

– Neida. Vi har trent som vanlig, og jeg har ikke følt meg hemmet av skaden. Jeg er litt øm, men det stopper ingen bevegelser.