Rangers-seier i generalprøven

Mats Zuccarello endte uten poeng da New York Rangers slo Boston Bruins 3-2 i den siste kampen før sesongstarten i NHL.

SEIER: Mats Zuccarello endte uten poeng, men New York Rangers slo Boston Bruins 3-2.  Her er  Mats Zuccarello i aksjon under en veldedighetskamp i Dnb arena tidligere i år. Foto: Carina Johansen / NTB scanpix

Nordmannen spilte totalt 15.21 minutter av onsdagens oppgjør i Madison Square Garden. Zuccarello, som startet i førsterekka med Rick Nash og Derick Brassard, nøyde seg med to skudd på mål og var ikke på isen ved noen av scoringene.

«Generalprøven» før sesongstarten borte mot Chicago Blackhawks var både positiv og negativ sett med Rangers-øyne. Laget startet svakt og havnet under 0-1 allerede etter 40 sekunder, men tok seg kraftig opp mot slutten av annen og i tredje periode.

I løpet av de fire siste minuttene av midtperioden, snudde New York-laget kampen. Viktor Stålberg utlignet før JT Miller fikset 2-1, begge assistert av Ryan McDonagh.

JT Miller er for øvrig en av kandidatene til å kapre den andre «høyreving-plassen» i Rangers' NHL-tropp. Trener Alain Vigneault sa før kampen at ingen har tatt den åpne plassen ved siden av lagets fem fremste løpere. Det betyr at han rangerer Zuccarello som lagets førstevalg som høyre ving.

Zuccarellos rekkekamerat Rick Nash trygget Rangers' ledelse etter 5.21 minutter av den tredje perioden. På tampen satte Brett Connolly inn Bruins' trøstemål – hans andre scoring for kvelden. (©NTB)