De Bruyne etter City-seier: – Vår verste kamp for sesongen

Manchester City slapp med skrekken mot Mönchengladbach.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Mönchengladbach – Manchester City 1-2 (0-0):

Manchester City ville reise seg etter 1-4-smellen mot Tottenham i Premier League forrige helg, men slet lenge tungt mot Borrussia Mönchengladbach i onsdagens Mesterliga-kamp.

Etter at Raffael brente straffespark i det 20. minutt, tok Mönchengladbach fortjent ledelsen ved Lars Stindl i det 54. minutt.

Agüero avgjorde
Ti minutter senere utlignet imidlertid Nicolás Otamendi, og i sluttminuttene fikk Manchester City straffespark.

Toppscorer Sergio Agüero gjorde ingen feil og sørget for 2-1-seier til Premier League-klubben på Stadion im Borussia-Park.

Etter kampen var Manchester Citys stjernekjøp Kevin de Bruyne alt annet enn fornøyd.

– Vi spilte bare fotball den siste halvtimen. Den første timen av kampen var svært dårlig av oss. Dette var vår dårligste kamp for sesongen, fastslo stjernekjøpet ifølge BBC etter kampslutt i Tyskland.

Manchester Citys manager Manuel Pellegrini var heller ikke særlig glad etter kampslutt.

– En rar fotballkamp
– Dette var en veldig rar fotballkamp. I de første 65 minuttene skapte begge lag store sjanser, men vi forsvarte oss ikke særlig bra. I den siste halvtimen forberedt vi oss, og vant til slutt kampen, sa han ifølge BBC.

– Vi var litt heldige, men kampen sett under ett hadde vi nok av sjanser til å score. Denne kampen kunne faktisk endt 4-4, mente han.

Håvard Nordtveit startet kampen på benken for Mönchengladbach, men kom inn i det 84. minutt og måtte konstatere at Agüero ble dagens mann for Manchester City.