GÅR FRI: Caitlyn Jenner som var bekymret for å havne i mannefengsel går nå fri, og blir ikke tiltalt for dødskrasjet i California tidligere i år.FOTO: CHRIS PIZZELLO /
GÅR FRI: Caitlyn Jenner som var bekymret for å havne i mannefengsel går nå fri, og blir ikke tiltalt for dødskrasjet i California tidligere i år.FOTO: CHRIS PIZZELLO /

Caitlyn Jenner går fri etter dødskrasj

Jenner kan puste lettet ut. Hun vil ikke måtte sitte fengslet i mannefengsel etter dødskrasjet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

– Påtalemyndighetene sier de har avstått fra å tiltale Caitlyn Jenner i den fatale krasjen i California, skriver AP i en melding på Twitter.

Det var i februar at Jenner var innblandet i den dramatiske bilulykken hvor en kvinne døde av skadene hun pådro seg. Ulykken var en kjedekollisjon, hvor Jenner til slutt kjørte inn i kvinnen som døde.

Redd for å havne i mannefengsel

Catilyn Jenner var redd for å måtte sone i fengsel om det måtte komme til det, men nå slipper hun altså unna å bli tiltalt.

Hun ville risiktert millionbøter om hun ble tiltalt, eller i verste fall å havne bak lås og slå. Hvis hun hadde havnet i fengsel, ville det blitt ekstra ille, for ikke bare er hun en profilert kjendis, hun ville også måttet sone i et fengsel for menn.

– Ja, media hadde likt det, hadde de ikke. Det er det verste som kunne skjedd. Det er et enormt problem at de setter transe-kvinner i et mannlig fengsel, sa hun til Today på NBC i et intervju tidligere.

Snakket for første gang

Jenner var lenge taus om hendelsen på grunn av at saken hadde gått til rettsapparatet. I midten av september lettet hun litt på sløret i en morgensending på Today på NBC.

Der sier hun at hun ikke husker mye av ulykken.

– Jeg husker at det skjedde, det er egentlig det.

Men ulykken har gått sterkt inn på henne.

– Noe så tragisk som dette, du kommer aldri over det, du må bare lære å leve med det, sier Jenner.

Ikke over fartsgrensen

Noen har hevdet at Jenner kjørte over fartsgrensen, men det tilbakeviser hun.

– Jeg var under fartsgrensen. Airbagen min ble ikke utløst. Jeg skulle bare hatt et halvt sekund til. Jeg fikk den nesten stoppet, men klarte ikke å stoppe den helt, sier hun om bilen sin og den oppgitte situasjonen.