GI HÅP: Ravi gir alle inntektene fra låten Såri man til inntekt for aksjonen Hjelp flyktningene - gi håp.  Foto: Berit Roald / SCANPIX
GI HÅP: Ravi gir alle inntektene fra låten Såri man til inntekt for aksjonen Hjelp flyktningene - gi håp.  Foto: Berit Roald / SCANPIX

Ravis flyktninglåt slippes

Ravi stilte tidligere i måneden opp for TV 2-aksjonen Hjelp flyktningene - gi håp. Nå gir han alle inntektene fra sangen til aksjonen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ravi var ikke tung å be da TV 2 spurte han om å delta i aksjonen Hjelp flyktningene - gi håp som ble sendt på kanalen tidligere i september. 

– Jeg ble spurt av TV 2 og produksjonsselskapet Monster om å bidra til Gi håp, og så sendte jeg den låten til den musikalske ansvarlige, og da fant vi ut at det var en fin og passende tekst å stille opp med.

Ravi hadde nemlig en låt om flyktninger liggende klar, og han ville veldig gjerne bidra med den til aksjonen.

– Låten lå der og skulle etter hvert slippes på et album. Men jeg tenkte det hadde vært fint å slippe den i forbindelse med en aksjon for flyktningene, så den ble sluppet litt tidligere enn planlangt, sier Ravi til TV 2.

Vond smak i munnen

Nå når låten endelig er sluppet på diverse digitale plattformer sier Ravi at han vil bidra ytterligere til aksjonen han stilte opp for. Han donerer nemlig alle inntektene fra låten til den gode saken.

– Jeg hadde fått flau smak i munnen om sangen skulle generert penger som gikk til meg, siden den handler om flyktninger. Det er mange andre idealistiske tiltak jeg ikke har mulighet til å stille opp for. Jeg vil bidra til flyktningsituasjonen, sier han til TV 2 og legger til:

– At inntektene skulle gå til aksjonen tok jeg en avgjørelse på da jeg var med i aksjonen. Men jeg kan bare love inntektene på vegne av meg selv, så er det opp til alle de andre involverte å gjør hva de vil. Det er en fin måte å bidra på. Det føltes rett.

 

Ikke fornøyd med politikerne

Ravi har også med en del politikere i starten av sangen, og til de folkevalgte har han et kart budskap om at de må være sterke ledere og gjøre de rette tingene.

– Vi opplever en humanitær krise i verden som vi ikke har sett noe liknende til på mange mange år, og da tenker jeg at vi må ta oss litt sammen og tenke litt ut over vårt engen nesetipp og navle. Da trenger vi sterke folkevalgte som kan lede oss og som kan ta kloke avgjørelser.

Han er ikke fornøyd med alle de folkevalgte i dag.

– De som har uttalt seg mot dette er ikke de som står sterkest i kurs nei. Jeg vil ha politikere som inspirerer meg til å ta meg litt sammen!

– Det er veldig lett å lene seg tilbake i sofaen og stenge all urettferdighet og lidelse i verden ute. Det klarer jeg helt utmerket selv. Jeg trenger ikke politikere til å bade i mitt eget fett. Jeg trenger store politiske ledere, som gjør at jeg kan engasjere meg i store saker som vi ikke kommer unna uansett. Vi kan ikke stikke hodet i jorden og late som det ikke angår oss, for det vil angå oss til slutt, sier Ravi engasjert.

Kan lastes ned

Ravi har lastet låten opp flere steder hvor den ligger klar for publikum som vil høre den.

– Det stedet som gir best inntekter er å kjøpe den via iTunes. Eller så kan du kose deg med den på Spotify, sier Ravi om den veldedige låten.

Og mens folk koser seg med Såri man, gleder Ravi seg til noe som snart kommer på en TV nær deg.

– Det er jo ikke så lenge siden jeg kom hjem fra Hver gang vi møtes, så jeg gleder meg veldig til å se det på TV, avslører den sympatiske artisten.