PROGRAMLEDERVIKAR: Stian Blipp  sier han skal være den rampete fetteren når han leder Skal vi danse sammen med programmets mor, Katrine Moholt førstkommende lørdag. FOTO: Pressefoto / TV 2
PROGRAMLEDERVIKAR: Stian Blipp  sier han skal være den rampete fetteren når han leder Skal vi danse sammen med programmets mor, Katrine Moholt førstkommende lørdag. FOTO: Pressefoto / TV 2

Stian Blipp til Skal vi danse

Stepper inn som programledervikar. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Førstkommende lørdag leder Stian Blipp (25) Skal vi danse sammen med programleder Katrine Moholt (42). 

Skal vi danse-programleder Didrik Solli-Tangen (28) er på reise i USA, og Blipp stepper inn som hans vikar.  

– Jeg kommer inn og hilser på en lørdag, for så å forsvinne i en sky av røyk etterpå. Skal vi danse er ren underholdning og det passer meg ypperlig, sier han. 

Den rampete fetteren

Stian Blipp har tidligere ledet Norske Talenter, Idol og Mitt Dansecrew på TV 2. Han er vant til å ta seg av programlederjobben alene, men på lørdag deler han scenen med Katrine Moholt. 

– Katrine er Skal vi danse-mor, og jeg skal bare være en rampete Skal vi danse-fetter. Siden dette bare er et gjesteverv er det godt å komme inn uten det store ansvaret, sier Blipp. 

Stian Blipp er danser, men mener selv at han ikke er spesielt god i pardans. 

– Der er jeg litt «raging-rhino», et neshorn som stamper rundt på tær, og er litt for opptatt med å holde styr på meg selv. Jeg prøvde å få Nadya Khamitskaya til å lære meg litt pardans for en stund tilbake. Hun trodde nok at det skulle bli lettere enn det var. 

Følelser og eget tv-show

Nå gleder programledervikaren seg til å oppleve Skal vi danse bak kulissene. 

– Det hviskes om den intense stemningen som oppstår i studio og på bakrommet. Deltakerne er inne i konkurransen med hud og hår, har det blitt meg fortalt. Jeg gleder meg til å stå midt i den malstrømmen av følelser. 

Det blir ikke mer enn en rask visitt på skjermen for Blipp i denne omgang. Han er fullt opptatt med egne prosjekter. På sin Facebookside avslørte han mandag at han spiller inn en video til det som forhåpentligvis skal bli hans nye TV-show.