HJEMMEHELT: Fernando Torres har en høy stjerne blant Atleti-fans. Her feirer han scoring mot Eibar. REUTERS/Joseba Etxaburu
HJEMMEHELT: Fernando Torres har en høy stjerne blant Atleti-fans. Her feirer han scoring mot Eibar. REUTERS/Joseba Etxaburu

Rekdal tipper Champions League

Atletico Madrid og Manchester City på oddskupongen - sjekk ekspertanalysen!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
Annonse:

ATLETICO MADRID - BENFICA (CL) H: 1,50 U: 3,60 B: 6,00
En av de virkelige storkampene denne runden. Atleti tok en sterk 2-0 seier over Galatasaray i Istanbul i første kamp. De fulgte opp med oppskriftsmessige seire over Eibar og Getafe i serien, men tapte sist 0-1 for overraskelseslaget Villarreal. Fernando Torres kom innpå etter 45, men klarte ikke utgjøre en forskjell. Koke står over med skade. Benfica-trener Rui Vitoria har store sko å fylle etter at Jorge Jesus plutselig forlot klubben til fordel for byrival Sporting i sommer. De varmet opp til denne med 3-0 over Pacos de Ferreira. Benfica kan stille bortimot skadefritt. Storkamp på den iberiske halvøy, men hjemmelaget er greie favoritter. 

Spill TV 2s Premier League-manager!

B. MÖNCHENGLADBACH - MAN CITY (CL) H: 4,05 U: 3,40 B: 1,75
Borussia Mönchengladbach fikk en forferdelig start på sesongen, og sparket trener Lucien Fravré etter derbytap i Köln. Da hadde de også tapt 0-3 for Sevilla i mesterligaen. Klubbens reservelagstrener André Schubert har jobben midlertidig, men skal ikke bli ansett for å være en permanent løsning. Augsburg-trener Markus Weinzierl seiler opp som favoritt til å ta jobben permanent. Gladbach står med to strake seire i ligaen over nettopp Augsburg og Stuttgart, to lag som selv har fått en svak start på sesongen. Manchester City er heller ikke i toppform. I helga tapte de 1-4 for Tottenham. Laget sliter med skader på Kompany, Toure, Mangala, Bony, Delph, Silva og Clichy. Det er usikkert om alle er ute til denne. Kaptein Stranzl (F) og visekaptein Jantschke er begge ute for Gladbach, de er to viktige spillere. City har en meget bred stall, og Rekdal tror det gjør at City kan sette et vinnerlag på beina i denne.

Sjekk alle oddstipsene - nye hver dag!

SKELLEFTEÅ - ÖREBRO (SHL) H: 1,40 U: 4,40 B: 4,80
De svenske seriemesterene Skellefteå ligger på fjerdeplass med ni poeng så langt. De siste to kampene har de slått Luleå både hjemme og borte i et dobbeltmøte fredag og lørdag. Her skal de opp mot Örebro, som kom midt på tabellen forrige sesong. Hittil denne sesongen har de vunnet to hjemmekamper over svake Rögle og MoDo, og tapt borte for Malmö og HV71 med rimelig klare sifre. Skellefteå er bedre enn noe Örebro har møtt så langt, dette blir nok lagets tredje strake bortetap.