Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I en uttalelse omtalt i US Weekly uttrykker Jim Carrey sin store fortvilelse etter at kvinnen han inntil nylig var kjæreste med ble funnet død mandag.

– Jeg er sjokkert og i dyp sorg på grunn av min søte Cathrionas bortgang. Hun var i sannhet en snill og delikat irsk blomst - for følsom for denne jorden. Å elske og å bli elsket var alt som glitret. Mine tanker går til hennes familie og venner og ti lalle som elsket og brydde seg om henne. Vi har alle blitt truffet av lynet, skriver Carrey i uttalelsen.

White (28) ble funnet død i sitt hjem i California og ble erklært død på stedet. Ifølge amerikanske medier tok White trolig sitt eget liv, og etterlot seg et brev der det nylige bruddet med skuespilleren skal være omtalt.

Carrey og White møttes første gang i 2012, men har flere ganger gjort det slutt for så å bli sammen igjen.

Senest for to uker siden postet Jim Carrey et bilde White tok av ham på Twitter.

<blockquote class="twitter-tweet" lang="en"><p lang="en" dir="ltr">Grand Central, NYC. ;^} &#10;(photo by Cathriona White) <a href="http://t.co/N8QbQQDFLu">pic.twitter.com/N8QbQQDFLu</a></p>&mdash; Jim Carrey (@JimCarrey) <a href="https://twitter.com/JimCarrey/status/644295816098639872">September 16, 2015</a></blockquote> <script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>
LIK TV 2 Underholdning PÅ FACEBOOK