SUSPENDERT: Juventus har suspendert forsvarsspilleren Martin Caceres etter at han ble tatt for fyllekjøring. AFP PHOTO / MARCO BERTORELLO FOTO: MARCO BERTORELLO /
SUSPENDERT: Juventus har suspendert forsvarsspilleren Martin Caceres etter at han ble tatt for fyllekjøring. AFP PHOTO / MARCO BERTORELLO FOTO: MARCO BERTORELLO /

Juventus-stjerne suspendert fra førstelaget etter fyllekjøring

Juventus-stjerna Martin Caceres er havnet i alvorlig trøbbel etter å ha fyllekjørt midt i sentrum av Torino.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det var natt til tirsdag Juventus-stjernen Martin Caceres ble tatt for fyllekjøring midt i sentrum i den italienske byen Torino.

Forsvarsspilleren med 64 landskamper for Uruguay mistet kontrollen i sin rådyre Ferrari og krasjet rett inn i en bussholdeplass, melder La Stampa.

Politiet kom raskt til og fratok Juventus-stjernen førerkortet på stedet. Etter å ha testet positivt for promille ble han dessuten bøtelagt med 1000 euro (9522 kroner etter dagens kurs).

Serie A-klubben Juventus straffer også Caceres for fyllekjøringen.

I en pressemelding på klubbens offisielle hjemmesider opplyser Juventus at spilleren er midlertidig suspendert fra førstelaget og bøtelagt med en ukjent sum.

– Oppførsel til Martin Caceres natt til 28. september er et grovt brudd på det ansvaret som følger med å være Juventus-spiller, og har i tillegg skadet omdømmet til klubben. Juventus har bøtelagt spilleren og midlertidig suspendert ham fra førstelaget, heter det i pressemeldingen fra Juventus.

Caceres, som vant Mesterliga-tittelen med Barcelona i 2009, måtte møte i retten i hjemlandet Uruguay etter å ha krasjet med en bil i fjor sommer.

Ved begge anledninger slapp spilleren selv unna ulykkene uten alvorlige skader.