Devisri (8) suste under 53 biler baklengs på rulleskøyter

Den indiske 8-åringen Devisri Prasad med utrolig rekord på rulleskøyter.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Devisri Prasad fra India har klart noe ingen andre har maktet tidligere

8-åringen suste baklengs, og kun 17 centimeter over bakken, under 53 biler på rad på sine rulleskøyter. Og han brukte bare 22,59 sekunder den 100 meter lange distansen, melder The Daily Mail.

Se den utrolige videoen øverst i artikkelen!

Ny verdensrekord
Nå håper han på at rekorden «fastest distance limbo skating under cars backwards», eller «den raskeste limbo-rulleskøytingen under biler baklengs», vil bli godkjent av Guinness rekordbok.

For den tidligere verdensrekorden lød nemlig på 30 meter under biler baklengs på rulleskøyter.

Devisri Prasad, som blir trent av sin far, forteller at han begynte å stå på rulleskøyter i en alder av seks år. To år senere har han altså notert seg for en utrolig verdensrekord.

– Jeg ble inspirert av mine søstre etter å ha sett dem gå på rulleskøyter. Jeg trener tre timer hver morgen og tre timer hver kveld. Hver dag står jeg opp klokken 04.00, drikker melk og starter med øvingen, forteller 8-åringen til The Daily Mail.

– Etter at jeg er ferdig på skolen klokken 16.00 hver dag, spiser jeg middag før jeg trener med rulleskøyter på landeveien og deretter i en rulleskøytepark, forklarer han.

Faren filmer treningsøktene
Faren Mr. Lokanathan filmer nær sagt hver treningsøkt.

– Hver gang han han gjør en feil, viser jeg ham en video som han ser og deretter har mulighet til å forbedre sine feil, forklarer han.

– Jeg ønsker at min sønn skal bli en profesjonell utøver og at han en gang kan sikre OL-gull i idretten for India, legger han til.

Takker familien
8-åringen selv takker foreldrene for at deres bidrag til rulleskøyte-karrieren.

– Uten mine foreldre så ville jeg aldri ha nådd så langt. Hver gang jeg opplever et problem, så støtter de meg og oppmuntrer meg til å stå på videre, sier den nybakte verdensrekordholderen.