Se hvem som er tilbake i Hotel Cæsar

Kari Simonsen (78) gjør comback som Gjertrud Krogstad. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Husker du Gjertrud Krogstad?

Hun har gjort det for vane og forsvinne ut og inn av Hotel Cæsar, og i kveldens episode av serien er Kari Simonsen (78) tilbake som Gjertrud. 

Simonsen kan forsikre fansen om at de vil kjenne henne igjen.

– Gjertrud er, som hun alltid har vært, glad i det gode liv og penger, men god på bunnen, sier Simonsen til TV 2.

De siste årene har Gjertrud tilbrakt i Brasil sammen med sønnen Svein. Nå har datteren Ninni kommet ut av fengsel, og moren Gjertrud kommer hjem for å besøke henne.

I fem episoder fremover får vi se Simonsen på skjermen.

– Jeg spilte jo aldri direkte mot Ninni da jeg var med tidligere, så det var artig å gjøre det nå. Det var veldig morsomt å være tilbake på settet, sier Simonsen.

Mange som går og kommer

Gjertrud er langt fra den eneste som har vært inn og ut av hotellet i løpet av de 17 årene Hotel Cæsar har gått på TV 2. Mange har gjort opptil flere comeback i serien.

Tidligere i vår gjorde for eksempel Ingar helge Gimles (58) karakter, Arne Marcussen, et sjokkcomeback etter at han ble skutt og drept for 14 år siden.

Ninni er også tilbak igjen, men denne gangen er det skuespiller Sølje Bergman (39) som har rollen som Ninni Krogstad Anker Hansen.

Marie Hafting jobber som manusprodusent for Hotel Cæsar og er med på å bestemme hvem som skal inn og ut av serien.

– Hver gang vi planlegger en ny sesong tar vi alltid en runde hvor vi vurderer om vi skal ha inn noen gamle karakterer, eller om vi skal lage noen nye, forteller Hafting.

Historien avgjør hvem som skal ut og inn

I forrige sesong valgte de å ta inn Goggen igjen. Da ble det fristende å ta inn Ninni denne sesongen, ettersom hun er moren til Goggen.

– De har de en nær relasjon, men trøblete ettersom de ikke har hatt kontakt på mange år. Ergo ligger det kimen til en god historie allerede i relasjonen, sier Hafting og fortsetter: 

– Og ettersom vi valgte å ta inn Ninni, så syntes vi også det ville være spennende å la Gjertrud gjeste serien ettersom Ninni og Gjertrud, mor og datter, aldri før har vært med i serien på samme tidspunkt.

Sånn har det seg altså at Gjertrud er tilbake i serien igjen.

– Det er alltid historiene som avgjør om karakterer skrives ut eller inn i serien. Derfor er det manusavdelingen og manusprodusenten i dialog med produsenten som tar disse avgjørelsene, sier Hafting, før hun avslører at også Julie kommer tilbake i løpet av høsten.

Hotel Cæsar på TV 2 i kveld klokka 19:30 eller når du vil på TV 2 Sumo (krever abonnement)