DERBY-HELT: Mathieu Flamini scorer mot Tottenham på White Hart Lane. (AP Photo/Frank Augstein)
DERBY-HELT: Mathieu Flamini scorer mot Tottenham på White Hart Lane. (AP Photo/Frank Augstein)

Ny suksess for Rekdals oddstips

Mandagskupongen gikk inn - nå står Champions League for tur!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Kjetil Rekdals håndplukkede oddskupong gikk inn på dramatisk vis mandag. Både Sogndal, Brann og Elfsborg måtte vente lenge før de fikk de forløsende scoringene i sine kamper. Ruben Holsæter sikret utbetalingen da han gjorde 3-2 for Sogndal i det 89. minutt, to minutter etter Kristoffer Barmen ga Brann seiersmålet på Brann Stadion. 

Her er tirsdagskupongen:

ARSENAL - OLYMPIAKOS (CL) H: 1,32 U: 4,60 B: 7,50
Arsenal skuffet veldig med 1-2 for Dinamo Zagreb i første gruppekamp, nå har de ikke råd til flere feilskjær. De har spilt to gode kamper på rad nå med seier over Tottenham i ligacupen og 5-2 over Leicester i Premier League. Perfekt oppladning til denne kampen. Giroud er ute med karantene for Arsenal etter han ble utvist i Zagreb. Olympiakos har full pott i hjemlig serie, og viste form med 5-1 over PAS Giannina i helga. Dette blir en helt annen utfordring, dog. Disse lagene har møtt hverandre ofte i Europa. Sist i 2012, da Arsenal vant 3-1 hjemme og Olympiakos vant 2-1 hjemme.

Spill TV 2 Premier League-manager!

BARCELONA - LEVERKUSEN (CL) H: 1,35 U: 4,40 B: 7,00
Grusom midtukekamp for Barcelona forrige onsdag da de tapte 1-4 for Celta Vigo. De var heller ikke fantastiske i helga da de slo nyopprykkede Las Palmas 2-1. Det var uansett Messi som stjal overskriftene etter den kampen av feil grunn. Han er ute med skade. Det er også Vermaelen og Rafinha. Barcelona spilte 1-1 mot Roma i første kamp, og har neppe lyst på en poengdeling til. Bayer Leverkusen vant 3-0 over Werder Bremen i helga og står med to strake seire i Bundesliga nå. De slo BATE 4-1 i første kamp, men dette blir noe helt annet. Toprak og Jedvaj er ute for Leverkusen, som ble slått ut av Atletico Madrid i 8-delsfinalen forrige sesong. I 2012 tapte de 1-7 her i Barcelona.

Sjekk alle oddstipsene - nye hver dag!

ZENIT - GENT (CL) H: 1,38 U: 4,10 B: 7,00
Zenit ligger et stykke bak i hjemlig serie, åtte poeng etter CSKA Moskva etter ti runder. Det er ikke bra, men manager Andre Villas-Boas har fått en boost med borteseier over Valencia i første kamp i gruppespillet. Hulk scoret to mål og viste at han fortsatt holder nivået, matchvinner ble belgiske Axel Witsel. I helga spilte de 2-2 mot Spartak Moskva. Gent har tre seire mot hjemlig motstand etter den heldige 1-1 kampen mot Lyon. I helga ble det 3-1 over Waasland-Beveren på bortebane, men dette blir knalltøft for belgierne. Foket (F) og Dajaegere (M) må sone karantene for Gent.