GLANSDAGER: Her er Holly Madison og Hugh Hefner før de splittet lag i 2008. De var kjærester i syv år.  FOTO: GABRIEL BOUYS /
GLANSDAGER: Her er Holly Madison og Hugh Hefner før de splittet lag i 2008. De var kjærester i syv år.  FOTO: GABRIEL BOUYS /

Påstår Hefner ville bestikke henne med 25 millioner kroner

Hugh Hefners ekskjæreste, Holly Madison, ville ikke ha penger for å bli værende på Playboy Mansion. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den tidligere Playboy-modellen Holly Madison (35), fortsetter nå ordkrigen med sin ekskjæreste Hugh Hefner (89). Madison forlot sin kjæreste gjennom syv år i 2008.

I et intervju med Oprah Winfreys Where are they now, snakker Madison ut om en episode som skjedde i det berømte Playboy-huset. Hun følte rett og slett at hennes daværende kjæreste ville betale henne for å bli værende på godset, skriver Pagesix.com.

Fant testamentet

På soverommet fant hun nemlig et testamente som lå tilfeldig plassert slik at hun skulle se det. Og i testamentet sto det at hun ville få 3 millioner dollar, omlag 25 millioner norske kroner, om hun ble værende på Playboy Mansion.

– Det var veldig klart for meg at han hadde lagt det der slik at jeg skulle se det, siden han håpet at jeg skulle endre mening slik at jeg ble værende der, sier Madison i intervjuet og legger til:

– Det bare gjorde meg mer kvalm av det hele, for alt han kunne si var liksom «her, jeg skal bare slenge litt penger etter deg, så blir du værende», sier Madison.

Alle de tre kjærestene forlot Hef samtidig

Selv om Holly var den viktigste av Hefners daværende tre kjærester, så klarte ikke paret å komme over at de to andre, Kendra Wilkinson og Briget Marquardt, ville forlate huset. Det førte til at Holly også forlot Playboy-kongen i 2008, samtidig som de to andre.

– Jeg fikk nok, og begynte å innse at jeg levde med vrangforestillinger og at dette ikke lengre var livet for meg, sier hun om hvorfor hun forlot Hefner.

Egen familie

Holly levde gjennom 20 årene uten håp om å stifte en egen familie, men det endret seg i 2013 da hun giftet seg med Pasquale Rotella bare noen måneder etter at hun hadde født en datter, Rainbow Aurora.